Ukens Blogg

Blogg fri

Jeg har vært så opptatt idag så det ble ikke noe særlig blogging ....

- iieh

It's time to say goodbye!

Jeg vet at jeg ikke har blogget nå siden lørdag, og for det beklager jeg. Det bare er akkurat nå så mye som skjer, er trøtt hele dagen og orker ikke mer. Akkurat nå må jeg puste, slappe av og le, ta det med ro og henge med venner. Jeg skal bare ta en liten pause ♥ helt frem til 1. Desember, siden da begynner julen og da blir det kos. Kanskje jeg blogger noen få ganger før det, men det er ikke sikkert. Så leserne mine husk 1. Desember er jeg tilbake. Ca 21 dager uten blogging på denne bloggen her ja, også fordi det skjer mye i livet mitt nå som jeg ikke vil skrive om. Med meg kommer alt til å gå bra, skal gjøre det enda bedre på skolen. Til dere som jeg skal lage headere til så holder jeg fortsatt på, men litt tid tar det.

Idag har jeg hatt presentasjon om spiseforstyrrelser, ganske interressant emne. Hvertall jeg følte at det gikk bra, selv om rett før var jeg helt stressa og hadde hjerneteppe. Så når det ble min tur sa jeg alt jeg kunne, selv om klassen lo pga innholdet (som jeg også lo av da siden de lo) tydeligvis kunne jeg alt! HAHA jeg fikk litt sjokk faktisk. Jeg så heller ikke ofte på den "LILLE" huskelappen min, så bare på de korte og utfyllende stikkordene på power point presentasjonen min (gruppa mi). Så jeg er fornøyd og glad, men som alltid trøtt.

- iieh


Julen

Snart er det jul! tro det eller ei, jeg gleder meg allerede. Det har kommet julekalender i butikkene, julegodteri, julebrus, jule ditt jule datt, hvertfall masse jul har kommet ♥ Det eneste som mangler her hos meg er snøen! Når det regner tenker jeg at hvis det hadde vært kaldere nå kunne det ha kommet snø! Men fortsatt er det en liten stund til jul, jeg gleder meg hvertfall kjempe mye til julen og at vi kan bli ferdige med dette året! Det som hjelper med å få enda flere tanker er jo å høre på alle de fine jule sangene Justin Bieber synger, de får meg sånn serr på gråten. Og hvis det er noen av dere som har tenkt og skrive noen stygge kommentarer om Justin, så er det bare å la være fordi jeg kommer til å slette dem med engang. Jeg elsker absolutt alle sangene hans, han er helt fantastisk ♥

- iieh

 

RIGHT NOW?

Akkurat nå holder jeg på å lage headere til alle de som ville ha! Og for dere som ikke vet, JA jeg lager de gratis. Men back to the point, nå holder jeg på å fikse med bloggen til lifeofamanda1994.blogg.no. Så jeg anbefaler dere å sjekke den ut, hvertfall etter jeg har fikset og ordnet litt med design og header.

- iieh

Hytta imorgen

Jeg skal dra på hytta imorgen, den er ute på landet i Sverige og der finnes dessverre IKKE internett. Jeg skulle gjerne ha blogget, men fungerer derfor ikke. På lørdag er jeg hjemme igjen og kommer til å blogge da, bl.a om det jeg har gjort, og siden hytta mi er på landet skal jeg bruke naturen som er så vakker og fin der å ta masse masse bilder som jeg legger ut på bloggen.

 -iieh


(tatt av iieh med Nikon D3100, redigert i photobucket)Adele

Adele er en helt amazing sanger, jeg får gåsehud av alle sangene hun synger. Adele er så kjempe flink, og er en av mine favoritt sangere. Bare hør på rolling in the deep og jeg vet du kommer til å skjønne at hun er drit flink. Hun er så heldig som har en så fantastisk fin stemme.

- iieh

men det er jo også Hometown Glory som også er skikkelig fin 

Min lørdags kveld

Så deilig med lørdags kos på rommet, jeg sitter nå på rommet og skal se på film (alene, kjedelig vet, men digg) jeg har tenkt og se på obsessed. Den virker ganske bra, og hvis jeg ikke liker den skal jeg se på sorority row eller something borrowed <3 trailere til alle tre er nedenfor

- iieh

Kommentar lek

Jeg har tenkt og ha en liten kommentar lek her på bloggen, så hvis du kommenterer en gang på min så kommenterer jeg en gang på din osv, og høyere går det f.eks hvis du kommenterer 10 kommentarer på min blogg så kommenterer jeg 10 på din! 

- Iieh

Ikke blogg idag

Idag ble det ikke noe blogg innlegg ifra dagen idag fordi jeg har akkurat kommet hjem etter å besøkt en veldig god venn. Nå er jeg ganske trøtt så skal legge meg, men jeg lover at det innlegget kommer tidlig imorgen. Eller hvertfall i løpet av morgen dagen!

- Iieh

 

Random

Jeg skal bare fortelle at jeg skal begynne å blogge flere ganger om dagene osv ikke sant men må først fikse videre med blogg designet så skal jeg begynne! (sorry blir ikke bilde)

-Iieh

Starten

Ja dette er min nye blogg og takk til dere som allerede leser bloggen min, jeg skal pusse den virkelig opp nå i helgen hvis jeg får tid og imorgen skal jeg til SS bare kanskje, så får vi se om det blir noen bilder!

 

- iieh

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no