Video

Jeg har flyttet bloggen!

Jeg har flyttet bloggen til irisedvarda.blogg.no, du kommer til bloggen HER

Instagram

Gjerne follow meg på instagram ♥ så follower jeg tilbake.

@irisedvarda - iieh

Natta

Tenkte å poste dette bilder fra i går før jeg går til sengs. Har fått lite søvn de siste dagene, så er trøtt og sliten. Jeg skal først finne ut hva jeg skal bruke på skolen imorgen for da håper jeg på å få sove litt lengre. Denne uken blir skikkelig digg assa, jeg mener flere prøver på en dag! Det finnes ikke noe bedre enn det... Får vel trøste meg med at det ikke er særlig mange flere prøver igjen etter det. Snart er det også sommerferie ♥ Som jeg vet alle gleder seg til. Snart går jeg i 10. klasse ... tiden har gått fort. Men håper alle har hatt en kjempe fin dag.

Camilla - Meg - Lisa - Sofia ♥ Bilde fra Lisa sin Konfirmasjon.
- iieh

Lisa sin konfirmasjon


Lisa og Sofia ♥

Frukt ♥

Snacks ♥

Camilla ♥// Outfit // Kjole, Cubus - 199 // Cardigan, B.young - ?? // Ring, Bangkok (gave fra Lisa) - ?? // Sko, H&M - 99? //

 

- iieh

Konfirmasjon idag

Idag skal jeg til Lisa som skal konfirmere seg imorgen, men som har festen idag ♥ Til nå har jeg spist frokost og lest i BIK BOK bladet som man får i butikken. Skal begynne å gjøre meg klar nå.

Image and video hosting by TinyPic

- iieh

Hjemme da...

Idag er jeg hjemme fra skolen. Jeg er bare utrolig sliten og har kjempe vondt i hodet. Har også litt vondt i halsen og er små hes. Senere idag tenker jeg å ha en ny bloggvurdering så gjerne meld deg på! Nå har jeg vært våken i en time, så er fortsatt trøtt. Siden Lisa har konfirmasjon imorgen jobber jeg med gaven hennes, gleder meg skikkelig. Skal ta mange bilder. Jeg skal drikke masse vann idag fordi det hjelper litt mot hodepine.

- iieh

Lese din blogg?

Har mangel på lesestoff akkurat nå, så tenkte meg å finne noen nye blogger. Så hva er bloggen din? Legg igjen link til bloggen din så tar jeg meg en titt ♥

- iieh

Hjem kjære hjem

Ja da kom jeg hjem igjen, uff... hehe det var så deilig å bare slappe av hele dagen. Bade og kose seg uten å tenkte på noe. Vel vel, tilbake til virkeligheten. Imorgen er det skole, så må snakke litt med gym læreren om at jeg skal ha gym time hehe gleder og gruer meg litt. Skal forklare hvorfor jeg skal ha gym time osv en annen gang. Jeg har laget video! Men har brukt de siste 50 minutene siden jeg kom hjem på å prøve å laste opp videoen, men den bruker så lang tid. Så jeg legger den ut i løpet av morgen dagen håper jeg. Får vel komme meg i seng, har fått litt lite søvn i helgen. Natta!
Måne og Ask ♥

Da drar jeg

Nå skal jeg til hytta mi i Sverige. Der er det dessverre ikke nett, så det blir ikke blogging før tirsdag (tirsdag kveld). Det er da jeg kommer hjem. Det er meldt helt sykt fint vær så skal bade masse, finne på masse rat, men jeg skal ta masse bilder! Kanskje det kommer en video? Håper dere får en kjempe fin helg ♥
- iieh

Dagen med EbbaVar med Ebba idag, hehe kjempe kos ♥ Spiste is og koste oss. (Ebba lå på gulvet fordi hun hadde så vondt i magen ... hehe hun hadde spist for mye SB12 tabletter...)

- iieh

Vi jenter ...

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


- iieh

Dåp

Idag var jeg i dåp, kom akkurat hjem nå. Det var kjempe koselig, jeg har snakket sykt mye. Det startet klokken 11 i kirken og etter det ble det fest på Wøyen gård. Det var helt utrolig fint der, og solen skinte så det ble en bra dåp. Men nå må jeg gjøre meg klar til konf kurs der de som ikke har blitt døpt skal døpes idag. Hehe to dåper på en dag? festlig. Etter de har blitt døpt skal det være pizzakveld der så vet ikke når jeg kommer hjem.
Wøyen gård, det var så fint der ♥


- iieh

Min dag

Idag hadde jeg egentlig tenkt til å sove lenge, men av en eller annen merklig grunn klarte jeg ikke det. Fikset litt med blogg design og noen headere før jeg gikk tur. Jeg gikk på tur med hundene og Sofia. Det var kjempe koselig. Vi gikk opp til kiwi og kjøpte is, etter det satte vi oss ned og spise is ♥ Det var jo så utrolig varmt og fint vær idag så da måtte vi bare gå ut. Vi gikk tur i ca 3 timer før vi kom hjem igjen hehe, folk lurte på hvor det ble av oss fordi vi pleier aldri å gå så lenge. Tokk noen bilder med Iphonen også.
Ask ♥

Måne ♥

 

- iieh

Lutch.no

Jeg har nettopp snublet over en side som heter lutch.no. Sykt billige deksler til iphone 3gs og iphone 4/4s. De har ikke bare deksler, men de har også klær, gadgets, accesories, sminke osv, men også ting til andre telefoner. Du burde ta en titt innom, du kommer garantert til å finne noe du liker. Jeg fant noen deksler som jeg falt helt for, så håper å få bestilt derifra snart.

Mine favoritter til iphone 3gs ♥

Jeg har jo Iphone 3gs og jeg syntes at det har vært "vanskelig" å finne noen billige og fine deksler. Har alltid funnet deksler til iphone 4/4s. Men nå, iphone 3gs deksler. Så fornøyd!

Det er jo også mange utrolig fine til iphone 4/4s, har funnet mange favoritter der å.

Mine favoritter til iphone 4/4s ♥Du finner alle dekslene og mer på Lutch.no

Det er også mulig å lage et eget deksel, altså velge hvilket bilde skal være på. Det koster ca 169 kr for iphone 4/4s og 219 kr for iphone 3gs

- iieh 

Min 17 Mai

Gratulerer med dagen ♥
Sjampanje med pære smak ♥

Katrine ♥

Camilla ♥Vi gjorde ikke å mye, brukte meste parten av tiden til å snakke og å le, Men bestemte oss etterhvert å spille venninnespillet, kjempe koselig.

- iieh

Saras nøkkelJeg skal begynne å lese saras nøkkel i sammenheng med skolen. Den virker kjempe bra, fordi den har jo ligget på New York times bestselgerliste i 100 uker og har fått veldig god kritikk. Jeg har ikke fått startet ennå, men gleder meg skikkelig til å starte.

- iieh

Hva er bloggen din?

Har mangel på lesestoff akkurat nå, så tenkte meg å finne noen nye blogger. Så hva er bloggen din? Legg igjen link til bloggen din så tar jeg meg en titt ♥

- iieh

14.05.12 (innkjøp)


// Cardigan, Veromoda - 100 kr //

// Strømpebukse, H&M - 99 kr//

// Neglelakk, H&M - 9 kr//

// Strikker og klemmer, BikBok, (2 for 1) 19 kr //

// Sko, Kragerø (husker ikke hva butikken heter) - 299 kr //
// Justin Bieber blad (masse plakater ♥), Narvesen (Kragerø) - 59 kr //

 

- iieh

Kragerø

I helgen var jeg i Kragerø ♥ Jeg var på hytta til Camilla og det var kjempe kos ♥

Vi brukte igrunn mye av tiden til å spille spill og gå tur i skogen ♥ Jeg kom hjem litt før syv og er ganske sliten etter å ha sittet i en bil i ca 3 timer. Jeg har kjøpt meg et par med sko og et blad med mange Justin Bieber plakater i ♥

 

- iieh

 

Pakker

Akkurat nå må jeg kjappe meg å pakke. Kom nesten nettopp hjem fra skolen eller vi var på oskarsborg og fikk en liten rundtur der. I dag skal jeg bli med Camilla på hytta som er i Kragerø ♥ Vet ikke om det blir noen blogging, fordi hun sier det er veldig dårlig nett der osv. Men blir blogging på søndagen. Håper på fint vær og masse fine bilder. Bli henta fem over fem så må kjappe meg!- iieh

God morgen

God morgen alle sammen!  Klarte å stå opp lit tidligere enn planlagt, men det gjør ikke noe. I dag skal jeg ha gym prøve (teori), kan mesteparten allerede så håper det går bra. Nå skal jeg finne ut hva jeg skal bruke og så skal jeg øve litt til før jeg drar til skolen. Kommer kanskje til å være med Ebba, men vi får se. Håper dere får en fin dag ♥
- iieh

Innkjøp idag

I stad dro jeg til CC vest med Camilla, det var kjempe koselig. Fant masse fint, men var mest fokusert på Justin Bieber sengesettet som har kommet til princess ♥ Ja for dere som kanskje ikke visste det, tro det eller ei, men det har kommet et Justin Bieber sengesett til princess. ÅÅ herregud så glad jeg ble når jeg fant det ut, haha begynte å smile skikkelig mye å le osv. Vel bieberfever vettu .... Veldig fornøyd med det. Etter jeg hadde kjøpt det så gikk jeg til narvesen for å se om de hadde noen blader med Justin Bieber i seg (plakater, teks, noe som helst) også ser jeg topp spesial sin nye utgave med BARE Justin Bieber. Hele 16 plakater av han og et par sider med tekst ♥ Kjøpte jo selvfølgelig det også! Så gikk jeg og Camilla rundt på de forskjellige butikkene som er på CC.


// Sengesett, Princess - 349 kr //

// Blad, narvesen - 59 kr // 

// Topp, H&M - 50 kr (salg, egentlig 99 kr) //

// Topp, BikBok - 79 kr //

- iieh

Smoothie

Etter skolen idag hadde jeg spansk presentasjon alene foran læreren med Lisa og Camilla. Det gikk kjempe bra, jeg fikk 4! YEY haha. Trodde virkelig jeg skulle få tre. Etter jeg var ferdig dro jeg hjem, og hadde egentlig planlagt å lage pannekaker. Men vi hadde ikke mel. Så da lagde jeg smoothie i stedenfor.

 

Oppskrift: (ca 1 stort glass, eller 2 "små")

1 hel banan

5 - 6 ss naturel youghurt

1 stort glass med frosne skogsbær (eller det glasset du har tenkt å ha smoothien i)

4 teskjeer med sukker (for smakens skyld)

2 dl melk (du får selv velge om du trenger mer eller mindre, kommer ann på hvordan du vil ha den)


Snart skal jeg på CC med Camilla ♥

- iieh


Gratulerer med dagen Ask

Idag har hunden min Ask bursdag. Ask er en chiweenie som er en blanding mellom dachs og chihuahua ♥ Ask er nå 2 år.

 

- iieh

Overnatting

Nå er jeg hos Katrine og Lisa kom akkurat så nå venter vi bare på Camilla. Vi skal spise også se på film.

- iieh

Med Lisa

I dag var jeg og Lisa sammen. Det var kjempe koselig, vi hoppet på trampolinen og spiste litt snacks. Nå er jeg ganske sliten så skal gjøre ferdig lekser og etter det skal jeg slappe av med serier.

- iieh 

Iced tea

Har nettopp kommet hjem fra Katrine, vi gjorde egentlig ikke mye. Sluttet sendt i dag så fikk ikke gjort så mye. Det er så innmari varmt så nå koser jeg meg med et glass iste. Snart skal jeg spise middag og gjøre lekser. Kanskje jeg får tid til å se noen serier, vel kvelden min blir nok ikke noe mer enn det.

 

- iieh

Lese din blogg? jeg kommenterer også! ...

Jeg leter etter enda flere blogger å lese, og som jeg kanskje kan begynne å følge. Har mangel på blogger å lese for øyeblikket. Du trenger bare å kommentere så tar jeg meg en titt og kommenterer bloggen din. Hvis jeg liker den kommenterer jeg nok ofte.

- iieh

Innkjøp fra igår - SS


// Hettegenser - BikBok, 149 kr - //

// Skjorte - BikBok, 175 kr - //

// Topp - BikBok, 75 kr - //

// Topp - BikBok, 99 kr - //

// Topp - H&M, 49.50 kr - //

// Topp - H&M, 149 kr -  //// Kopp - H&M, 50 kr - //

 

- iieh

Lager design

Akkurat nå holder jeg på å lage et design til meg selv, så det kommer nokk til å se litt rotete ut en liten stund. Tenker at jeg skal legge ut innkjøpene fra igår litt senere.- iieh

SS

Idag dro jeg og Ebba idag til SS. Det var kjempe koselig og vi fant masse fint. Det var jo 50% rabatt på ALT på BikBok idag så det ble mye derfra, tenker jeg legger ut det jeg kjøpte imorgen. Ebba ble sulten så vi gikk til baker hansen. Nå ser jeg på Americas next top model med Sofia og hundene ♥
Ebba sin fine lommebok ♥

- iieh

Lese din blogg? jeg kommenterer også! ...

Jeg har litt lyst til å finne noen nye blogger som jeg kan lese/ følge. Har også ltt mangel på lesestoff. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere ♥

- iieh

My Sunday

I dag startet jeg dagen med å spille DragonVale, et av de beste spillene til iphone. Har ikke gjort noen store greier i dag. Imorgen skal jeg på shopping med Ebba til SS. Nå ser jeg på Once Upon A Time alene .... koselig.. haha vel jeg har jo hundene og Sofia kommer hjem snart.
 

- iieh

Good morning ...

Vel idag er jeg hjemme fra skolen siden jeg fortsatt er syk. Men er man syk så er man syk hehe. Nå har jeg akkurat sett på The Vampire Diaries og tårene bare trillet, det skjedde så mye. Episoden var kjempe bra og sesong 3 er dessverre snart over. Håper virkelig det kommer sesong 4. Jeg slapper av på rommet med hundene, hører på musikk og drikker grønn te ♥ En av mine favoritter. Prøver også å bli frisk til helgen, det blir deilig med lang helg.


Nytt design

Jeg er syk idag, så bestemte meg for å ha et nytt design. Hadde egentlig bare tenkt å skifte header, men så fant jeg et annet design i steden for. Det er et gratis design fra flowerlover.blogg.no ,en kjempe søt blogg. Har gjort noen endringer med fargene og har skiftet header og profilbilde.


 - iieh

CC

Idag etter skolen bestemte jeg og Sofia oss for å dra på CC. Hun måtte levere sånne ark siden hun skal jobbe på veromoda når hun har arbeidsuke og etter det var levert gikk vi litt rundt. Jeg fant masse fint og var faktisk ganske rask. Pleier egentlig og bruke sånn utrolig lang tid påå shoppe. Fant en super kul skål som kostet bare 29 kr, det står believe på sånn som det nye albumet Justin Bieber skal slippe ut snart ♥


// Skål (believe), Kremmerhuset - 29 kr // Bukse, H&M - 149 kr // Topp, Kappahl - 50 kr // Mobil veske, Cubus - 19 kr //

With Lisa

Bildene er fra Iphonen, men vet ikke helt hvorfor det nederste ble så drålig. Men idag så bestemte vi oss for å lage muffins siden Lisa igrunn ikke hadde noe mat og vi var begge skrubbsultne etter en dag på Aker Solutions. Det glasset som er øverst er blåbær biola, Lisa har en sånn greie der hun liker å drikke fra fine glass. Nå skal jeg jobbe med to oppgaver jeg fikk som skal gjøres til imorgen.

- iieh

# Teenager post

- iieh

Not mutch

Jeg er syk så har egentlig ikke gjort så mye idag, har for det meste bare slappet av og kost meg med masse te. Har faktisk ryddet litt på rommet så nå kan man se gulvet, haha men er ikke helt ferdig. Skal fortsette med ryddingen imorgen. Jeg og klassen min skal til Aker Solutions imorgen så får se om det blir noen bilder. (sorry for lite og dårlig blogging i det siste)

- iieh

Overnatting

Fra fredag til idag overnattet jeg hos Lisa. Det var kjempe koselig og vi fant på mye tull. Idag dro vi først til loppemarked og Camilla ble med. Etter det bestemte jeg og Lisa oss for å dra til Ikea. Vi brukte ikke så lang tid der, men fikk kjøpt noen ting. Blant annet to bilderammer og en fin "skål" som jeg kan ha smykker i. Har klart å bli syk, vondt i halsen, tett i nesen og veldig vondt i hodet. Så skal bruke resten av dagen til å slappe av.

- iieh

Spansk

Vel imorgen er det spansk prøve så jeg øver til den nå. Idag ble Lisa med meg hjem og vi øvde litt til spansk prøven. Vi bakte også brownies ♥ Hehe samme som i går, men vi hadde lyst til å bake. Spiste ikke så mye, men det var digg med litt brownies til spansk pugginen i kveld. Tror egentlig at jeg kommer til å stryke på spansk prøven, men læreren syntes jeg går så fort fram. Plutselig er det fordrag som hun har snakket om en gang før også er det prøve osv. Men nå har jeg tatt meg en liten pause og skal fortsette øvingen snart, men først skal jeg se litt på H&M siden. Finne ut hva jeg skal kjøpe til neste gang jeg skal på shopping.

- iieh

 

Today

Idag var en nokså kjedelig dag, men det var film på slutten av dagen så det gjorde dagen litt bedre. Klarte å forsove meg så jeg løp ut av rommet klokka ni og bare ÆÆÆ JEG FORSOV MEG! Haha tenk det .. vel jeg klarte å fikse meg og gjorde meg klart på 10 min ♥ Wow det er jo rekord da! Ganske stolt. Etter skolen ble jeg med Ebba hjem og lagde brownies og koste oss. Dessverre fikk jeg ikke smakt siden jeg ble hente før den ble ferdig. Men Ebba har lovet å ta med til meg imorgen så jeg får smakt den ♥ Det var kjempe koselig å være med Ebba idag, men dumt at vi sluttet så sent på skolen.


- iieh

Call me maybe

Hei! Akkurat nå er jeg hos Camilla og koser meg. Skal dra hjem snart og laste over noen bilder jeg tok idag. Nå hører jeg på call me maybe ♥ Elsker den, har blitt helt hekta!

- iieh

Sleep

Jeg har ikke klart å få så mye søvn siden tirsdag. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har bare ikke klart å sove. Idag fikk jeg være hjemme fra skolen fordi jeg hadde hodepine og fikk ikke så mye søvn i natt heller. Så da fikk jeg være hjemme å sove. Sto opp for en halv time siden, og håper å få sove i helgen. Igår var det jarival, det er sånn ting med konfirmanter som skal sette opp en gudstjeneste. Jeg kom i kor så skal øve på åtte sanger. Det varte fra seks til ni igår og idag varer det fra seks til ti, så det kan hende det ikke blir så mye blogging i helgen fordi da er det fra ti til ti og sånt. Men skal prøve å få tid.

- iieh

 
 

My day with pictures ...

Vel idag startet jeg kvart på elleve og da dro klassen og jeg til holocoustsenteret på bygdøy. Det var vel igrunn helt ok, mye bedre enn skole, men det som var dumt var at vi måtte vente så lenge. Etter det dro jeg og Ebba hjem til meg og spiste litt før vi dro på kino og så The Hunger Games. HAHA begynte å gråte litt :( Vel jeg elsket den ♥ Sykt bra ALLE burde se den.


Camilla, Katrine og Lisa (ble litt dårlig av katrine)


Vi kjøpte en is etter filmen siden vi ventet på at faren til Ebba skulle hente oss.

- iieh

Confession

Jeg digger confessions, så mange "stemmer" på en måte. Vel idag eller i natt fikk jeg nesten ikke sove så har vært trett i hele dag. Klarte å sovne i sofaen i stad, fikk sove i en time ca. Men er fortsatt trøtt og har skikkelig hodepine, men håper på å sove i natt fordi imorgen skal vi på et holocaustsenter på bygdøy eller noe. Starter kvart på elleve så det er jo digg, hvertfall siden jeg ikke har sovet noe særlig. Vi får ta med kamera hvis vi vil, er ikke helt sikker om jeg tar med mitt fordi Lisa og Camilla hadde tenkt å ta med så vi får se. Håper hvertfall at jeg får noen bilder.

- iieh

Change is good

Akkurat nå holder jeg på å skifte design, jeg syntes det var på tide med et nytt ett. Denne gangen er det et design av idawisth og hennes blogg finner du HER.


- iieh

Something I made
I påsken pyntet jeg dekselet mitt med "flat-Backed Stones" fra panduro. Jeg lagde 1D, siden jeg elsker One Direction. Snart håper jeg på å bestille et deksel med et bilde av Justin Bieber på.

- iieh

I'm home

Endelig er jeg hjemme igjen, har kost meg med fri og selfølgelig godteri. Hehe har ikke spist så utrolig mye, selv om sverige er sykt billige med godis. Jeg klarte dessverre å glemme kameraet mitt hjemme så måtte bruke iphonen til å ta bilder. Jeg kom hjem til et ganske rotete rom så har ryddet litt nå, men jeg kom også hjem til nett. Så nå skal jeg kose meg med serier ♥Mitt påskeegg ♥
Det kom også litt snø ♥

- iieh

Sweden here I come

Ja imorgen drar jeg og familien til sverige. Der skal vi være hele påsken, men det er ikke nett der så får ikke blogget noe særlig. Hytta mi er jo på landet i Sverige så det er jo en av grunnene til at det ikke er nett der. Vet ikke helt når jeg kommer hjem igjen, men tror kanskje på neste søndag. Håper å få tatt mange bilder i påsken, hadde også tenkt å lage noen smykker.

- iieh


Skal jeg lese og kommentere din blogg?

Helt enkelt og greit så mangler jeg lesestoff og vil finne noen nye blogger som jeg kanskje kan begynne å følge. Jeg sjekker bloggen deres og kommenterer i tillegg. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med link til bloggen.

- iieh
Time after time

Igår var jeg syk og brukte hele dagen på å spille dragon vale. Hehe jeg vet hva dere tenker NERD! Hvertfall det gjorde noen i klassen, men bryr meg ikke. Det er et sykt bra spill så det anbefales å lastes ned. Vet ikke helt, men tror det bare finnes til iphone. Jeg og bruttern har om å komme lengst, siden begge er litt syke så gjør vi det lenge og ofte. Men er ganske trøtt, fikk litt lite søvn i natt. Men nå skal jeg fortsette med dragon vale!

- iieh
My stupid foot

HAHA jeg vet veldig rar overskrift, men sånn blir det når jeg har veldig vondt i foten. Vet ikke om det er noe alvorlig for det skjer jo ofte med meg, men jeg har aldri hatt så vondt som jeg har hatt nå. Det er bare i venstre foten, vel det er veldig irriterende fordi jeg skal jo gå sånn KN runde imorgen (kirkens nødhjelp) skal se om jeg får tatt bilder. Håper hvertfall det, men vi får vel se hva som skjer. Nedenfor ser dere et skikkelig fint bilde av foten min som jeg tok i barnehagen haha kjempe fint ikke sant?.

- iieh

 

 

Funny moments

- iieh

Goodbye, farvel ....

I denne uken her har jeg arbeidet sammen med Lisa i barnehagen. Det er sånn praksis uke så da ville jeg jobbe i barnehage sammen med Lisa. Det har vært kjempe fint, men også ganske slitsomt. Vi var der fra klokken 9 - 15 og lekte med barn hele tiden. Idag bestemte vi å ta noen bilder, men siden vi ikke fikk lov å ta bilder av barna så ble det bare bilder av oss. Så jeg og Lisa hadde en liten photoshoot i barnehagen idag.

- iieh

Skal jeg lese og kommentere din blogg?

Helt enkelt og greit så mangler jeg lesestoff og vil finne noen nye blogger som jeg kanskje kan begynne å følge. Jeg sjekker bloggen deres og kommenterer i tillegg. Det eneste du trenger å gjøre er å legge en kommentar igjen med link til bloggen.

- iieh
90210

Nå hadde jeg tenkt å kose meg med 90210 som kom ut idag. Det er episode 19 i sesong 4, og gleder meg. Men det tar så utrolig lang tid å laste den opp, det har hvertfall tatt litt tid nå i det siste. Tror virkelig denne episoden både blir trist og spennende. Idag har jeg også være på CC så legger ut noen bilder enten senere idag eller imorgen.

- iieh

Time to change

Etter my leting etter et nytt design har jeg funnet et som jeg liker ganske godt. Jeg syntes det er på tide å skifte design på bloggen. Denne skal ha header som jeg kommer til å lage i løpet av uken. Designet har wallpaint laget, det er designet og du finner det HER. Skal lage noen endringer i det, men skifter bare litt farger og skrifttyper. 

- iieh
Lisa my best friend

Som det står i overskriften er Lisa en av mine aller bestevenner ♥ Vi møttes først på ungdomsskolen og ble kjempe gode venner med engang. Jeg kunne ikke engang tenkt meg hvordan det hadde vært uten lisa på ungdomsskolen sammen med meg, Camilla og Katrine. Lisa er virkelig en ekte bestevenn, hun holder på hemmeligheter og vi kan snakke om hva som helst uten at hun sier det videre. Det er kjempe morsomt å henge med henne fordi sammen finner vi på så mye rart. Vi ser på nesten alle de samme seriene og har veldig mye til felles ♥

Jeg er glad i deg bestevenn ♥

- iieh


Glad i deg kjempe nydelige, morsomme, snille og helt fantastiske bestevenn Lisa! ♥One Direction - Videoer

 

- iieh

Lese din blogg? jeg kommenterer også! ..

Nå er jeg ferdig dusja og har lyst til å lese, men jeg mangler lese stoff og vil finne noen nye blogger som jeg kanskje kan begynne å følge. Jeg sjekker bloggen deres og kommenterer i tillegg. Det eneste du trenger å gjøre er å legge en kommentar igjen med link til bloggen.

- iieh
Fit me - anbefaling

Jeg har nå nylig kjøpt med fit me foundatiom. Jeg syntes den er kjempe bra og er veldig fornøyd. Den kostet 119 kr på H&M (tror den var på tilbud). Men til alle dere som har lett etter en ny foundation og som lurer på om fit me er noe bra så burde dere virkelig prøve fit me foundation fra maybelline.- iieh

I'm going to bed now

Har akkurat sett ferdig Colombiana. Jeg syntes at det var en bra film, men ikke en stor favoritt hos meg hvertfall. Siden jeg våknet klokken åtte i dag så har jeg blitt veldig trøtt utover dagen så jeg tenker å legge meg nå. Veldig interressant, men tenkte bare også å legge ut traileren til Colombiana. Den var jo spennende og den var jo bra. Ett film tips til de som trenger noen nye filmer å se på.

- iieh

Look what i made!

Når jeg kom hjem begynte jeg å lage quiche, som er så utrolig godt! Jeg kommer til å legge ut oppskrifen senere en gang. Det er en pai med skinke og ost, det blir kjempe godt med litt fersk salat ved siden av. Den tar lang tid (ca en time og stekingen er tatt med) og jeg lagde dobbel porsjon så hele familien kan få.

- iieh

Gone for a walk...

Vel som dere sikkert vet er det ikke bra å sitte foran macen hele dagen, så jeg skal gå meg en liten tur. Har rukket å lage noen headere som jeg ble ganske fornøyde med ♥ Blir ca borte i en time, kanskje mer eller kanskje mindre. Vi får se hvor langt jeg kommer. Skulle også informere om at jeg har tenkt en god stund å kanskje legge ut outfits litt oftere (har jo bare gjort det et par ganger) enn det jeg i det hele tatt gjør.

 

I kveld tenkte jeg å se på film alene på rommet og kose meg! Har jo dobbelt seng nå og store puter å ligge i ♥ Men det som gjøre det enda bedre å være på rommet er at jeg har hengt opp alle Justin Bieber og One Direction plakatene mine! Så jeg har en hel vegg av Justin Bieber plakater, men dessverre har jeg ikke så mange av One Direction. Kos blir det og tenker meg at hundene kanskje joiner ♥ Usikkert hvilken film jeg skal se, har jo mange på macen så skal se om jeg finner en.

- iieh

Iphone 3GS Deksler

Jeg fant disse dekslene i stad når jeg lette etter deksler. For jeg trenger virkelig flere og ett nytt fordi jeg er så lei av det jeg har. Jeg fant de HER 

- iieh

Math

Akkurat nå øver jeg på matte som jeg har gjort i nesten hele dag. Idag var jeg syk så hadde masse tid til å øve. Ikke det at jeg brukte hele dagen på øving til matte da, men nå skal jeg skrive et lite pugge ark som jeg kan øve på imorgen før matte prøven. Siden den er i de to siste timene og etter skolen skal jeg kjøpe gave til Annette som hadde bursdag igår og som feirer den imorgen! I matten nå har vi om likninger som er sååå morsomt. Hater igrunn alt med algebra og likninger, eller matte generelt. Helt greit med pluss, minus, gange, deling osv. Det jo sikkert fint å kunne alt det andre, men det er så kjipt hvis man ikke er så flink i det. Men som mange sier that's life hehe. Hører på musikk av Ulrik Munther nå imens jeg skriver i heftet. Ha en fin kveld videre!

- iieh

Trip to a cabin with friends

I helgen ble det ikke noe blogging pga jeg dro på hytte tur med Camilla og Lisa ♥ Det var kjempe korselig og vi hadde det kjempe morsomt. Dessverre rakk jeg ikke å blogge eller i det hele tatt si fra at jeg skulle reise. Det var ikke noe nett der oppe heller, på norefjell. Vi gjorde masse forskjellige ting, blant annet akte vi. Både på magen og akebrett. Så nå har jeg blåmerker litt rundt omkring på kroppen siden jeg kræsja i mange ting (pinner og sånt). Men morsomt og ikke minst korselig var det da! På kvelden så vi på tv, vi så Zohan, og litt scary movie 3 og noen programmer. En fin liten hytte tur ♥ Det som var kjipt var att det var skole dagen etter, og på torsdag er det matte prøve, alltid morsomt det ja.

- iieh


KONY 2012

Sorry for att det ikke ble noe blogging igår. Det var fordi jeg kom så sent hjem fra skolen igår (ca 21:00) og da måtte jeg spise middag. I tillegg var jeg skikkelig trøtt og tenkte å legge meg etter jeg hadde spist. Men før jeg la meg måtte jeg sjekke facebook, bestevennen min Lisa hadde sendt meg en video. Hun sa at alle måtte se denne videoen, den er litt lang. Den varer i ca en halv time, alle burde se den. Helt til igår visste jeg ikke noe om Joseph Kony og etter den halv timen satt jeg igjen med masse info om han, hva han gjør osv. Folk som mente at Gaddafi var ille, Joseph Kony er mye, mye værre. Alle burde spre denne videoen, på twitter, på facebook osv. Rihanna, Justin Bieber, Nicki Minaj, Oprah Winfrey og mange flere kjendiser har begynte å tvittre om dette og spred denne videoen rundt. Det burde du også gjøre! Det Joseph Kony gjør er helt forferdelig og han MÅ stoppes.Dette er det forferdelige han gjør mot barna!

- iieh

06/03/12

Denne uken er det som sagt bedriftsuke på skolen min og jeg kommer og går. Jeg jobber som servitør og derfor må jeg slutte sent (litt før ni) jeg jobber fra halv fire til ni sånn ca. Det er veldig morsomt ..... NOT! Vel det er morsomt å ha folk å servere og sånt, men det å vente på flere folk og rydde og være så lenge er ikke morsomt. Nå er jeg igrunn veldig trøtt og sliten, så skal se på en serie før jeg legger meg.

- iieh

Sleep long & tight

Endelig kan jeg få sove lenge igjen! Imorgen starter jeg nemmlig 10:30 på skolen og derfor trenger jeg ikke stresse på morningen eller på vei til skolen. Litt lenger kan jeg hvertfall sove på morningen. Men nå ser jeg på NCIS LA og im gonna paint my nails. Vet ikke helt hvilken farge, det får vi se ♥

- iieh

SS

Idag valgte jeg å dra på SS med Lisa ♥ Det var kjempe koselig, jeg hadde jo ikke tenkt på annet enn SS denne uken. Vel der kjøpte jeg ikke mye brukte ca 250 kr eller noe, men det var ting som jeg egentlig skulle kjøpe som var utsolgt. Men jeg kjøpte:


Topp - Gina Tricot, 99 kr ♥

Foundation - H&M, 119 kr (tilbud, egentlig 159 eller noe)

- iieh

Life is a mystery

Jeg starter egentlig med å si at overskriften har ikke noe i det hele tatt å si om dette innlegget. Bar følte for å skrive det som overskrift. Dagen idag har vært lang! Alt for lang, starter med skole og sluttet ikke før halv fire, etter skole klokken fire var det konfirmasjons møte også kom jeg hjem ca klokka seks. Nå jobber jeg litt med spansk og øver litt til framføring på fredag.

 

Litt av meningen med dette innlegget var å informere eller linke litt til bedrift bloggen vår. For denne perioden på skolen har vi bedrift, der skal vi samle inn penger til klassekassen og et veldedigt formål. 2/3 av pengene går til klassekassen og 1/3 går til veldedighet. Det er vår egen lille bedrift, vi har funnet sponsorer som gir penger, mat osv, vi har informert andre skoler rundt omkring om dette, men vi trenger litt flere treff på bloggen. Så jeg tenkte hvis kanskje noen av dere gidder å se på den hadde det vært super snillt og jeg blir kjempe glad. Det er en av grunnene også til at jeg kommer kanskje i di nærmeste dager ikke til å blogge her fordi jeg er altfor opptatt med den andre, men jeg skal se hva jeg får til. Så det er jeg som har laget, fikset design og blogger på den bloggen. Bloggen vår heter United Rings og dere kommer dit ved å trykke HER. Jeg jobber fortsatt litt med design deler og sånt, men er stortsett ferdig. Det er masse mer info på den siden enn det jeg har skrevet her.

- iieh

Headache

Idag var jeg hjemme fra skolen pga hodepine, jeg sov til klokken to. Hehe skjønner ikke at jeg klarte det, klarer nesten aldri å sove så lenge. Det var deilg å sove så lenge igrunn, men er fortsatt litt slapp og har litt vondt i hodet. (Jeg har bestemt meg for å ikke ha header så nå er den borte)

- iieh

CC Vest

Idag var jeg på CC vest, tok en liten tur innom i stad. Der kjøpte jeg noen ting som jeg trengte ♥


Perm, Staples - 17 kr

Lærertyggis, Staples - 20 kr

Hvit sjokolade, Meny - 24 kr

Veske, H&M - 50


- iieh

Cleaning my room

Som i overskriften bruker jeg fredagskvelden min til å rydde på rommet. Jeg bare er så lei av å ha det så rotete. Idag var jeg på ikea og kjøpte to hyller, noen skuffer osv. Akkurat nå ser det ikke ut på rommet mitt, men gleder meg til resultatet. Har egentlig ingen andre planer, kanskje jeg rekker å se en episode føre jeg legger meg. Ha en fortsatt fin vinterferie 

- iieh

Jeg tror jeg dør ..... !

Idag var jeg på SS med Camilla og Sofia, vi dro rundt halv to tiden ca. Jeg fant ingenting som jeg MÅTTE ha, men skal til CC i løpet av uken og fikse med bilder og jeg skal dra på Ikea igjen på fredag. Trenger ting til rommet mitt for å få bedre orden. Men idag etter SS dro jeg på matbutikken med mamma og ved kassen er det en bladhylle. Da tenker jeg på topp og finner fram det nyeste nummeret og jeg finner One Direction ♥ Kjøpte det med engang og snart henger de på veggen min ♥ Det er mange plakater og masse info.- iieh

Bursdagfest

Idag skal vi ha bursdagfest for mamma og bruttern. Vi har fått gjester og skal snart spise middag. Idag var jeg på cc og kjøpte litt flere gaver + noe annet som jeg legger ut senere i uken. Håper dere har en fin helg videre, men også en fin vinterferie.

- iieh

I bought this

Ugle - 39,90 kr, PanduroTopp/ Tunika - 129 kr, Gina Tricot


Spiral album - 98 kr, Foto Knudsen

(Legger ikke ut bildene av gavene)

- iieh

long day, time to chill . . .

I dag har det vært en lang og slitsom dag, er utrolig trøtt akkurat nå. Snart skal jeg se på PLL ♥ bare venter til episoden laster seg opp. Imorgen skal jeg på SS en liten tur siden det blir bursdagsfering på lørdaa og da må jeg kjøpe gaver. Skal ikke være der så lenge heller, men skal ikke bare kjøpe gaver hadde tenkt å kjøpe litt til meg selv også. Vet akkurat hva jeg skal kjøpe og håper virkelig at mamma og broren min blir kjempe fornøyde (de får hver sin gave). Vel elsker bursdagsferinger, alltid morsomt å se hva folk får.

- iieh
Skal jeg lese og kommentere din blogg?

Jeg har tenkt å ha en liten konkurranse. Det blir bare 4 vinnere. Premien er at jeg kommer til å lese bloggen og å kommentere bloggen til de 4 hver eneste dag i en hel uke (starter mandag i vinterferien, slutter søndagen) Alle som kommenterer å dette innlegget kommer til å bli ukens blogg engang på min blogg. Når det blir din blogg som blir valgt kommenterer jeg det på bloggen din. De første 10  som kommenterer dette innlegget får to kommentarer av meg.

For å vinne må du kommentere hvilke som helst av mine innlegg som jeg har skrevet tidligere (eller dette her)  med 3 kommentarer og de som kommenterer først vinner.

- iieh


(Random bilde jeg tokk med mobbe for en stund siden)

Working hard

Akkurat nå skal jeg egentlig øve til samfprøven, men tar en liten pause. Så idag skal jeg øve, øve og øve, har ikke så mye mer å øve på. Kan igrunn stortsett alt, eller noe. Nå skal jeg rekke å skifte design før jeg begynner å øve igjen. Tidligere idag har jeg også tatt noen bilder med min kjære Nikon D3100 ♥


- iieh

Sen blogging ...

I det siste har jeg lagt merke til at jeg enten har blogget sent eller ikke blogget i det hele tatt. Sorry, men i det siste har det vært så mye å gjøre. Prøver, framføring, lekser osv. Men snart (neste uke) er det vinterferie! åå som jeg gleder meg ♥ Har ingen spesielle planer ennå, det blir garanter shopping, kino, masse kos og selvfølgelig blogging! 

Idag er det mamma sin bursdag, YEY bursdags feiring. Idag hadde vi en liten koselig middag for det blir stor feiring for mamma og bruttern på lørdag og da får vi gjester. Feiringen idag var kjempe koselig, vi lo masse haha (morsomme temaer) Nå skal jeg slappe av før jeg legger meg, er trøtt. Det er jeg faktisk mye i det siste, derfor bra med ferie.

- iieh

Fredag kveld

Endelig er det helg igjen, en uke siden sist. I helgen er jeg opptatt og har ikke tid til å øve til spansk framføring som vi skal ha på fredag (ny framføring som vi fikk i oppgave idag). JADA Vi har jo også på onsdag en samfunnsfag prøve, vet igrunn ikke om vi skal ha noe mer. Det er egentlig ikke noe stress fordi kan godt samfunnsfagen som jeg ikke har øvd så mye på, og den spansken skal vi ikke si så mye på heller. Håper alt går bra og at jeg øver godt nok. Mine karakterer er ikke dårlige, men de kan jo selvfølgelig bli bedre.

Nå er det nok snakk om skole og prøver, sånne ting. Ikveld skal jeg bare slappe av, se på the voice på tv2. Har allerede sett den første delen og skal se fortsettelsen etter nyhetene. Når det blir ferdig finner jeg nok noe på spennende på tv-en. Har igrunn vært utrolig trøtt idag, ikke gøy. Kankje jeg legger meg litt tidlig? Skal uansett tidlig opp imorgen så det kunne være smart.

- iieh
Matte lekse + Samf prøve

Nå har jeg ca 10 matte oppgaver som skal gjøres til imorgen, og i neste uke så er det 2 timers samfunnsfags prøve. Jada, men det er jo vinterferie og da blir det flere prøver før slutten. Men vi har jo nesten ikke hatt lekser i det siste, for det var kanskje ment som øve tid ogsånt. Imorgen har jeg lang dag på skolen, men har igrunn ikke "dårlige" fag. Har matte 1 time og de andre timene er k&h, bedrift osv.. Så jeg håper dagen går fort, og at det ikke er noe stress.

Hvis det er noen som vil lage header og eller design gjerne skriv en kommentar eller noe. Skal snart legge ut et innlegg med mer "info" og bilder.

- iieh


My weekend

I helgen var jeg på ikea, kino, shopping og overnatting med Lisa. Det var kjempe koselig og vi hadde det begge to gøy. På ikea fant jeg akkurat det jeg trengte til rommet mitt sånn at det ikke kommer til å være så rotete der mer, det blir sikkert deilig når jeg er ferdig. Vi ble fort ferdige på Ikea så da dro vi til sandvika og gikk rundt der en liten stund før vi dro på kinoen. Mission Impossible Ghost Protocol var sykt bra! Jeg anbefaler den virkelig til alle, hvertfall de som liker action. Jeg liker alle Mission Impossible filmene kjempe godt og denne er kjempe bra. Etter kinoen var ferdig dro vi hjem til Lisa, spiste middag og slappet av resten av dagen.

På søndagen dro jeg hjem rundt 4-5 tiden på ettermiddagen og jeg slappet enda mer av. Så på Fire stjerners middag, Once upon a time og Castle. Imidten av det spiste jeg middag, og la meg når Castle var ferdig.

- Iieh
It becomes a habit

Imorgen skal jeg til Ikea igjen! Hehe, jeg bare syntes det er koselig der, men jeg skal også kjøpe noen "skuffer" som jeg kan ha klærne mine inni. Siden komoden min skal til hytta for jeg vil ikke ha den mer. Eller jeg vil jo ha den for den er fin, men det er igrunn ikke plass til den. Det blir også lettere for meg å rydde, jeg hater virkelig rommet mitt nå fordi det er så rotete. Det er helt forferdelig, så i helgen skal det ryddes. Men må også øve på spansk framføring (som jeg egentlig skulle ha idag) på tirsdag. Jeg og Lisa drar sammen til Ikea, enten med buss fordi ingen kan kjøre oss. Etter Ikea skal vi på kino å se på Mission Impossible - Ghost Protocol. Etter det blir det kanskje overnatting, fortsatt ikke helt bestemt så det får vi se på.

 

Tom Cruise er 50 år! ♥
- Iieh

1D Video Tour Diary

One Direction, jeg bare digger dem. Idag kommer det enda et innlegg med flere videoer ♥ Jeg ser på tusen videoer av dem på YouTube daglig, kan bare ikke få nok.

- iieh

Pause

Jeg har tenkt å ta en kort pause fra å blogge, det er bare så mye jeg må gjøre osv. Vet ikke helt hvor lenge jeg ikke skal blogge, men kanskje ikke mer enn en uke. 

- iieh

Iphone 3GS 8GB

Jeg vet at Iphone 3GS er blitt "gammel" og de selger bare 8GB nå på Apple.no ikke 16 eller 32 GB. Jeg liker best Iphone 3GS for den virker så mye bedre å holde i, men også designet er veldig fint. Så nå har jeg jobbet og tjent meg nokk penger til å kjøpe den ♥ I løpet av denne uken som kommer eller uken etter kommer jeg mest sansynelig til å ha Iphone. Men må jo også bestille simkort til Iphonen og det gjør jeg imorgen.- iieh

Helg & Kos

Endelig er det helg igjen, det som er enda diggere også er at jeg sluttet tidligere (ca 11:00) idag pga aktivitetsuken. Nå lager jeg meg litt dipp og gulerøtter så skal jeg kose meg med det og The Vampire Diaries ♥ Jeg bare elsker den serien, og seff alle de andre seriene jeg ser på. Etter på skal jeg kanskje perle litt, vi får se. Beklager for at det har vært litt dårlig med blogging akkurat denne uken her, men jeg har vært så opptatt og sliten pga aktivitetsuken. Vel nå er jeg helt alene i huset og skal slappe litt av.

- iieh

Aktivitetsuke

Hadde egentlig tenkt å laste opp noen bilder, men det funket ikke. Denne uken på skolen min er det aktivitetsuke ?  Der hele skolen sammarbeider om å lage en forestilling for en annen skole som skal komme på besøk (på fredag) og for foreldre (på torsdag) så torsdag blir en lang dag, men fredag er en kort dag ? Man deler op i grupper/ tropper det finnes kjøkken, multimedia (jeg og Lisa), dans, sang (katrine), kostyme, sminke (Sofia og Camilla) osv ....  Jeg stresser veldig fordi imorgen er siste dagen for å være ferdig med "videoen" til forestillingen (som skal være på sidene og bakgrunn...)  Jeg kommer til å forklare bedre en annen gang når jeg har litt bedre tid. Har tenkt å legge meg fordi i det siste sover jeg så dårlig, vet ikke helt hvorfor ennå så derfor legger jeg meg nå (må uansett legge meg klokka ca 22:00 fordi jeg står opp tidlig med andre ord 06:00)

- iieh

Lese din blogg? jeg kommenterer også

Jeg kjeder meg og tenker da at jeg kan lese noen blogger, de som kommenterer (legger til link) så besøker jeg bloggen din og legger igjen en kommentar ♥ Lyst til å være med? Jeg leser absolutt ALLE bloggene som kommenterer og jeg legger igjen kommentar på ALLE bloggene ♥

- iieh

Nikon D4

Det nye kameraet ifra Nikon er Nikon D4 ♥ ÅÅÅ Jeg får faktisk frysninger når jeg ser på videoen (nedenfor) Den koster 6 000 Dollar og ca rundt 36 000 Norske kr! Jeg har jo kjempe lyst på den, den virker så bra. Det eneste jeg ikke liker så veldig godt er formen, den ser litt rar å holde i. Men jeg har jo Nikon D3100 og er storfornøyd ♥

- iieh

Letter to my fans . . .

Når jeg ser på denne videoen begynner jeg nesten å grine . . . . 

- iieh

Totally boring!

Jeg må bare si det f******* matte prøve! Det er helt utrolig hvor lei jeg er av ordet matte, algebra, parantesregning, x-er og y-er osv. Det som er att prøven varer i 2 timer! ORK! sitte å gjøre matte oppgaver i 2 timer!? haha, men dette skal jeg klare. Hvis jeg får dårligere en 4 på denne så blir jeg sur. Eller mest skuffet kanskje over meg selv, men så lenge jeg prøver mitt beste så kommer det sikkert til å gå bra ♥

- iieh

Matte .....

Som sagt er det matteprøve allerede på fredag! Siden jeg ikke er så veldig god i matte, men klarer jo å få 4 på prøvene så noe gjør jeg riktig. Men nå når det gjelder dette emne er jeg ikke flink i det hele tatt! Derfor øver jeg idag, imorgen og torsdag. Det er parantesregninger osv (tall og algebra heter kapittelet i matteboka) Idag har jeg øvd litt, men mest har jeg holdt på å lage en liten regelbok. Skal gjøre den litt mer ferdig også skal jeg legger meg. Klarte faktisk å sove 5 timer i natt, klarte bare ikke sovne! Sykt irriterende hvertfall siden det var skole idag, jeg satt og holdt nesten på og sovne i timen. Uansett holder macen å gå tom for strøm ....  imorgen er det lang dag YEY! ♥ Vi skal jo se film i de to siste timene så det er ikke så stress.

- iieh
Godt Nytt år!

Godt nytt år alle sammen! Igår var det en liten feiring med mamma, pappa og Sofia. Vi spiste mat, pratet og etter det hadde gått noen timer gikk vi ut i hagen og tente rakketter. Vi tente stjerneskudd og skålte. Det var koselig, men hundene var kjempe redde og det tokk ca 5 timer før folk ble ferdige med fyrverkeriet deres. Så nå er det 2012, nå er det virkelig på tide med skjerpings på skolen å få enda bedre karakterer, øve enda mer til prøver, jeg skal hvertfall gjøre mitt beste på skolen. Det kan alltid bli bedre, man kan gjøre det bedre. Allerede på fredag har vi matte prøve! æææ, men vi får 2 timer på tirsdag til å gjennomgå å øve til prøven da. Nå skal jeg gjøre meg klar til filmkveld med jentene, den begynner klokka seks, må rekke å kjøpe litt snacks og sånt før jeg kommer dit.

- iieh

  


Rydding, det beste som finnes!

Idag så dro jeg med mamma og Sofia til SS for å kjøpe baby gaver! En på mammas jobb fødte tvillinger for ca en måndte siden ♥ Elisabeth og Katrine (tvillingene) var så søte, ååå haha jeg var så heldig å ta smukken inn i munnen til Katrine flere ganger fordi hun mistet den hele tiden! Da begynte hun å skrike, helt til hun fikk den i munnen. De to var SÅ like, men det er jo tvillinger da hvertfall i starten. Disse var jo også eneggede tvillinger som jeg også er, det var jo en av grunnene til hvorfor vi besøkte henne ♥ Etter vi var hos dem en liten stund dro vi til Ikea. Der kjøpte jeg alt dette:som jeg ønsket meg. Nå har jeg satt sammen klesstativet, så nå står det på rommet mitt klar til bruk. Kjøpte også litt mat, kjøttboller, pasta elger, fläderblomssaft osv. Men nå må jeg rydde, siden nå har jeg ingen unnskyldninger til å ha det rotete mer . . .

- iieh

Home alone

Akkurat nå sitter jeg med søsteren min hjemme og ser på tv for pappa er på vei ned fra fjellet og mamma er på bursdagsfeiring hos en venninne. Sorry for lite blogging i det siste, men det er jul og jeg har vært opptatt. Idag var jeg på SS med Emma og Sofia, kjempe fornøyd med kjøpene. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder imorgen, vi får se. I løpet av uken skal jeg dra til ikea med mamma, skal kjøpe meg klesstativ og noen kleshengere.

- iieh
iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no