Ukens Blogg

På et øyeblikk

Jeg er våken. For nesten aller første gang føler jeg meg uthvilt. Et nytt hjem, ny familie, ny skole, nye muligheter. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er glad for at jeg er adoptert, men denne nye familien er bedre. I motsetningen til alle de andre familiene jeg har bodd hos føler jeg meg trygg her, endelig lykkelig, endelig føler jeg meg hjemme. Mitt navn er Cassie, jeg er 14 år. Nå har jeg bodd hos min fosterfamilie i snart fire år. Lite viste jeg om at på en dag skulle alt forandre seg. Mitt fantastiske drømmeliv ble til ett mareritt.

 

På vei hjem fra skolen kjørte det tre brannbilder forbi meg og flere politibiler. Røyk kommer fra nabolaget mitt. Jeg begynner å løpe, rundt svingen ser jeg huset mitt stå i flammer. Jeg løper det raskeste jeg kan bort til huset mitt og der blir jeg stoppet av noen brannmenn. Skriker, roper, gjør hva som helst for å komme meg løs, jeg må finne ut om min mor, far og lillebror klarte seg. Ut av huset kommer det brannmenn, de tar med seg tre liktraller ut ifra huset.

Min familie; alle sammen borte på et øyeblikk.

 

Min adoptivmor sin søster har adoptert meg og nå bor jeg hos henne. Jeg savner dem, det er ikke en dag som går uten at jeg tenker på dem. Polititet sier det var en ulykke, men det virker som om det er noe de ikke forteller meg. Noe som jeg skal finne ut, sannheten om min families død.

Skrevet av iieh

Hva syntes dere?

- Iiehiieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no