Ukens Blogg

Julemorgen

God Jul alle sammen! Endelig er det julaften og nå skal jeg se på tre nøtter til askepott. Etter det skal jeg til bestemor, men jeg får ikke sett ferdig tre nøtter til askepott. Vi skal også besøke graven til bestefar og etter det tror jeg vi skal dra hjem. Tante Lisa kommer på besøk for å feire jul med oss, det blir koselig. Idag kommer jeg ikke til å blogge så mye siden det er julaften, men jeg har tenkt å ta litt bilder så vi får se om jeg legger de ut idag eller imorgen.

- iieh

Pepperkaker

For noen dager siden (sist uke) bakte jeg og familien pepperkaker, det var kjempe koselig og jeg tok bilder.

- iieh

My day

Hei kjære lesere ♥ Jeg vet ikke om dere har hatt en skikkelig slitsom dag, men det har jeg. Idag har jeg vært hjemme siden skolen sluttet og bare slappet av, hørt på Justin Bieber sine julesanger og kan ikke vente lenger til det blir jul ♥ Det som er digg er att vi ikke har NOEN prøver eller lekser nå før jul, men imorgen har vi forestilling som jeg bare vil bli ferdig med. Siden det er forestilling imorgen kommer jeg ikke hjem før ni eller noe ... vel imorgen blir det også litt sen blogging. Men tenkte meg kanskje det var på tide med et outfit snart, så vi får se når det kommer.

Gode nyheter er som oftest greit før jul, det jeg hinter til er at jeg fikk 5 på novellen min ♥ Det er ikke meningen å skryte assa, men da ble jeg glad. Vel snart er det jul og det er på tide å skrive ønskeliste.

 

Noen jule sitater ♥

The best of all gifts around any Christmas tree: the presence of a happy family all wrapped up in each other.

Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful.

Christmas is a time when you get homesick - even when you're home.

He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree.

 

- iiehLet it snow

Det har kommet snø ♥ Endelig! Det var virkelig på tide med litt snø siden det allerede er desember. Det er så nydelig å se sneen daler ned utenfor vinduet, men jeg har jo ikke gått ut. Fordi jeg må gjøre meg klar for skriveøkt imorgen.

 

- iieh


1. Desember

Ja, idag er det endelig 1. Desember og jeg er kjempe glad for da er det snart jul ♥ Jeg hadde litt uflaks idag, jeg klarte faktisk i gymtimen å få en liten hjernerystelse. Tro det eller ei, jeg fikk en basketball pælma rett i hodet. Først fikk jeg ikke vondt, men så etter en kort stund fikk jeg skikkelig hodepine, ble kvalm og kjempe svimmel. Så jeg kan egentlig ikke sitte på macen min nå pga hjernerystelsen. Egentlig så kan jeg ikke gjøre NOE, det beste er bare å ligge i ett mørkt rom. Nå skal jeg ligge i min deilige seng å sove, eller noe slappe av kanskje ..... vel det er det som skjer. Jeg hadde ikke trod at dette ville skje, men det er jo bra att jeg er kjempe trøtt også da. Ønsker alle andre en fortsatt fin 1.Desember

- Iieh

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no