August 2011

Life is a mystery

Jeg starter egentlig med å si at overskriften har ikke noe i det hele tatt å si om dette innlegget. Bar følte for å skrive det som overskrift. Dagen idag har vært lang! Alt for lang, starter med skole og sluttet ikke før halv fire, etter skole klokken fire var det konfirmasjons møte også kom jeg hjem ca klokka seks. Nå jobber jeg litt med spansk og øver litt til framføring på fredag.

 

Litt av meningen med dette innlegget var å informere eller linke litt til bedrift bloggen vår. For denne perioden på skolen har vi bedrift, der skal vi samle inn penger til klassekassen og et veldedigt formål. 2/3 av pengene går til klassekassen og 1/3 går til veldedighet. Det er vår egen lille bedrift, vi har funnet sponsorer som gir penger, mat osv, vi har informert andre skoler rundt omkring om dette, men vi trenger litt flere treff på bloggen. Så jeg tenkte hvis kanskje noen av dere gidder å se på den hadde det vært super snillt og jeg blir kjempe glad. Det er en av grunnene også til at jeg kommer kanskje i di nærmeste dager ikke til å blogge her fordi jeg er altfor opptatt med den andre, men jeg skal se hva jeg får til. Så det er jeg som har laget, fikset design og blogger på den bloggen. Bloggen vår heter United Rings og dere kommer dit ved å trykke HER. Jeg jobber fortsatt litt med design deler og sånt, men er stortsett ferdig. Det er masse mer info på den siden enn det jeg har skrevet her.

- iieh

Headache

Idag var jeg hjemme fra skolen pga hodepine, jeg sov til klokken to. Hehe skjønner ikke at jeg klarte det, klarer nesten aldri å sove så lenge. Det var deilg å sove så lenge igrunn, men er fortsatt litt slapp og har litt vondt i hodet. (Jeg har bestemt meg for å ikke ha header så nå er den borte)

- iieh

Some new cravings


 
Alle disse plaggene og accesoarene er fra Gina Tricotog jeg bare elsker dem ♥ Gina Tricot er en av mine favoritt butikker så ja jeg er stor fan. Håper faktisk å kjøpe noe av det ovenfor allerede på torsdag! Hehe kan nesten ikke vente. På torsdag skal jeg kanskje på kino igjen (var jo der på onsdag i vinterferien) Lisa, Camilla og Katrine vil at jeg skal være med og se Gost Rider 2. Vet ikke helt om jeg vil fordi jeg har ikke sett Ghost Rider nr 1 engang, men har den på DVD så skal se om jeg får tid og om jeg liker den. Ellers blir det bare shopping på SS også en avslappende kveld med masse øving til enda en spansk framføring. Kunne gjerne tenke meg alt som er ovenfor, men det har ikke jeg råd til akkurat nå. Så må vel velge noe som kommer hjem til mitt skap ja. Kanskje det blir den tiger toppen, svarte store vesken under de brillene på øverste bilde og brillene ♥ Kommer jo ann på hva de har der også.

Idag var det en ganske avslappende skoledag, hadde 3 timer bedrift og 1 time engelsk så var jeg ferdig ♥ Jeg orket egentlig ikke å henge med noen idag så jeg dro rett hjem og slappet av, ble med mamma til matbutikken, spiste middag og var på macen som jeg har tenkt å holde på med til jeg legger meg. Morsomt ikke sant? hehe har egentlig ingen andre ting som jeg gidder eller orker å gjøre. I natt sov jeg også skikkelig dårlig fordi broren min skulle begynne å lage mat klokka halv fem på natta/ morningen. Som var veldig irriterende fordi da var det 1 og en halv time før jeg skulle stå opp. Jeg håper dere har hatt en fin dag ♥

 - iieh

CC Vest

Idag var jeg på CC vest, tok en liten tur innom i stad. Der kjøpte jeg noen ting som jeg trengte ♥


Perm, Staples - 17 kr

Lærertyggis, Staples - 20 kr

Hvit sjokolade, Meny - 24 kr

Veske, H&M - 50


- iieh

Cleaning my room

Som i overskriften bruker jeg fredagskvelden min til å rydde på rommet. Jeg bare er så lei av å ha det så rotete. Idag var jeg på ikea og kjøpte to hyller, noen skuffer osv. Akkurat nå ser det ikke ut på rommet mitt, men gleder meg til resultatet. Har egentlig ingen andre planer, kanskje jeg rekker å se en episode føre jeg legger meg. Ha en fortsatt fin vinterferie 

- iieh

One Tree Hill

Jeg har ikke noen store planer for kvelden. Jeg skal egentlig bare sitte på rommet og se på serier, eller One Tree Hill one of my many favorites. OTH er en sykt bra serie, det er 9 sesonger og jeg er på den siste. Har ventet på at sesong 9 skulle komme ut lenge nå, jeg har sett alle de andre sesongene mange ganger før. Det er en serie man ikke blir fort lei av, hvertfall jeg ble ikke det. Igår var jeg og Sofia hos mormor og dro på kino. Vi så mission impossible - ghost protocol, andre gangen jeg ser den på kino. Den er også så bra sånn at man kan se den flere ganger, det var kjempe koselig. Etter det dro vi hjem til mormor, snakket litt mens vi spiste kake, så på CSI Miami, sporløst forsvunnet og etter det la vi oss.

- iieh

Jeg lager gratis header (vil du ha?)

Jeg vil bare si til dere at jeg gjerne lager gratis header til alle som vil ha. Dere trenger ikke å gjøre noe spesielt for å få en og det koster heller ikke penger. Det eneste du trenger å gjøre er å si at du vil ha en header og da skal jeg lage en så fort som mulig. Hvis du har noen tanker eller idéer til hvordan headeren skal se ut, men også strl osv sender du på mail til meg iris-edvarda@hotmail.com eller legg igjen en kommentar. Bildene du vil ha kan du enten også sende på mail eller legge ut i et innlegg på bloggen din.

Her er noen av headerene jeg har laget ♥
- iieh


Jeg tror jeg dør ..... !

Idag var jeg på SS med Camilla og Sofia, vi dro rundt halv to tiden ca. Jeg fant ingenting som jeg MÅTTE ha, men skal til CC i løpet av uken og fikse med bilder og jeg skal dra på Ikea igjen på fredag. Trenger ting til rommet mitt for å få bedre orden. Men idag etter SS dro jeg på matbutikken med mamma og ved kassen er det en bladhylle. Da tenker jeg på topp og finner fram det nyeste nummeret og jeg finner One Direction ♥ Kjøpte det med engang og snart henger de på veggen min ♥ Det er mange plakater og masse info.- iieh

Bursdagfest

Idag skal vi ha bursdagfest for mamma og bruttern. Vi har fått gjester og skal snart spise middag. Idag var jeg på cc og kjøpte litt flere gaver + noe annet som jeg legger ut senere i uken. Håper dere har en fin helg videre, men også en fin vinterferie.

- iieh

Pictures; Green
 

Nikon D3100 ♥ Foto: Iieh

- iieh

I bought this

Ugle - 39,90 kr, PanduroTopp/ Tunika - 129 kr, Gina Tricot


Spiral album - 98 kr, Foto Knudsen

(Legger ikke ut bildene av gavene)

- iieh

long day, time to chill . . .

I dag har det vært en lang og slitsom dag, er utrolig trøtt akkurat nå. Snart skal jeg se på PLL ♥ bare venter til episoden laster seg opp. Imorgen skal jeg på SS en liten tur siden det blir bursdagsfering på lørdaa og da må jeg kjøpe gaver. Skal ikke være der så lenge heller, men skal ikke bare kjøpe gaver hadde tenkt å kjøpe litt til meg selv også. Vet akkurat hva jeg skal kjøpe og håper virkelig at mamma og broren min blir kjempe fornøyde (de får hver sin gave). Vel elsker bursdagsferinger, alltid morsomt å se hva folk får.

- iieh
Skal jeg lese og kommentere din blogg?

Jeg har tenkt å ha en liten konkurranse. Det blir bare 4 vinnere. Premien er at jeg kommer til å lese bloggen og å kommentere bloggen til de 4 hver eneste dag i en hel uke (starter mandag i vinterferien, slutter søndagen) Alle som kommenterer å dette innlegget kommer til å bli ukens blogg engang på min blogg. Når det blir din blogg som blir valgt kommenterer jeg det på bloggen din. De første 10  som kommenterer dette innlegget får to kommentarer av meg.

For å vinne må du kommentere hvilke som helst av mine innlegg som jeg har skrevet tidligere (eller dette her)  med 3 kommentarer og de som kommenterer først vinner.

- iieh


(Random bilde jeg tokk med mobbe for en stund siden)

Working hard

Akkurat nå skal jeg egentlig øve til samfprøven, men tar en liten pause. Så idag skal jeg øve, øve og øve, har ikke så mye mer å øve på. Kan igrunn stortsett alt, eller noe. Nå skal jeg rekke å skifte design før jeg begynner å øve igjen. Tidligere idag har jeg også tatt noen bilder med min kjære Nikon D3100 ♥


- iieh

Sen blogging ...

I det siste har jeg lagt merke til at jeg enten har blogget sent eller ikke blogget i det hele tatt. Sorry, men i det siste har det vært så mye å gjøre. Prøver, framføring, lekser osv. Men snart (neste uke) er det vinterferie! åå som jeg gleder meg ♥ Har ingen spesielle planer ennå, det blir garanter shopping, kino, masse kos og selvfølgelig blogging! 

Idag er det mamma sin bursdag, YEY bursdags feiring. Idag hadde vi en liten koselig middag for det blir stor feiring for mamma og bruttern på lørdag og da får vi gjester. Feiringen idag var kjempe koselig, vi lo masse haha (morsomme temaer) Nå skal jeg slappe av før jeg legger meg, er trøtt. Det er jeg faktisk mye i det siste, derfor bra med ferie.

- iieh

Nasty Gal - Wishes

Idag fant jeg fram Nasty Gal siden og så meg litt rundt, det var veldig lett å finne noe som jeg ville ha. Nedenfor ser dere noen must haves fra Nasty Gal. Jeg virkelig elsker alt nedenfor + masse mer ♥

Nasty Gal


- iieh

Fredag kveld

Endelig er det helg igjen, en uke siden sist. I helgen er jeg opptatt og har ikke tid til å øve til spansk framføring som vi skal ha på fredag (ny framføring som vi fikk i oppgave idag). JADA Vi har jo også på onsdag en samfunnsfag prøve, vet igrunn ikke om vi skal ha noe mer. Det er egentlig ikke noe stress fordi kan godt samfunnsfagen som jeg ikke har øvd så mye på, og den spansken skal vi ikke si så mye på heller. Håper alt går bra og at jeg øver godt nok. Mine karakterer er ikke dårlige, men de kan jo selvfølgelig bli bedre.

Nå er det nok snakk om skole og prøver, sånne ting. Ikveld skal jeg bare slappe av, se på the voice på tv2. Har allerede sett den første delen og skal se fortsettelsen etter nyhetene. Når det blir ferdig finner jeg nok noe på spennende på tv-en. Har igrunn vært utrolig trøtt idag, ikke gøy. Kankje jeg legger meg litt tidlig? Skal uansett tidlig opp imorgen så det kunne være smart.

- iieh
Demi Lovato

Her er noen av mine favoritt bilder av Demi Lovato (som jeg også har på Iphonen). Jeg elsker henne, hun er forbilde mitt. Idag så har jeg vert syk og det hjelper ikke noe å sitte foran macen så det blir et kort innlegg nå, kanskje jeg legger ut et etter på. Vi fårvel se, kos dere også med sangen Give your heart a break av Demi Lovato
- iieh

Matte lekse + Samf prøve

Nå har jeg ca 10 matte oppgaver som skal gjøres til imorgen, og i neste uke så er det 2 timers samfunnsfags prøve. Jada, men det er jo vinterferie og da blir det flere prøver før slutten. Men vi har jo nesten ikke hatt lekser i det siste, for det var kanskje ment som øve tid ogsånt. Imorgen har jeg lang dag på skolen, men har igrunn ikke "dårlige" fag. Har matte 1 time og de andre timene er k&h, bedrift osv.. Så jeg håper dagen går fort, og at det ikke er noe stress.

Hvis det er noen som vil lage header og eller design gjerne skriv en kommentar eller noe. Skal snart legge ut et innlegg med mer "info" og bilder.

- iieh


My weekend

I helgen var jeg på ikea, kino, shopping og overnatting med Lisa. Det var kjempe koselig og vi hadde det begge to gøy. På ikea fant jeg akkurat det jeg trengte til rommet mitt sånn at det ikke kommer til å være så rotete der mer, det blir sikkert deilig når jeg er ferdig. Vi ble fort ferdige på Ikea så da dro vi til sandvika og gikk rundt der en liten stund før vi dro på kinoen. Mission Impossible Ghost Protocol var sykt bra! Jeg anbefaler den virkelig til alle, hvertfall de som liker action. Jeg liker alle Mission Impossible filmene kjempe godt og denne er kjempe bra. Etter kinoen var ferdig dro vi hjem til Lisa, spiste middag og slappet av resten av dagen.

På søndagen dro jeg hjem rundt 4-5 tiden på ettermiddagen og jeg slappet enda mer av. Så på Fire stjerners middag, Once upon a time og Castle. Imidten av det spiste jeg middag, og la meg når Castle var ferdig.

- Iieh
It becomes a habit

Imorgen skal jeg til Ikea igjen! Hehe, jeg bare syntes det er koselig der, men jeg skal også kjøpe noen "skuffer" som jeg kan ha klærne mine inni. Siden komoden min skal til hytta for jeg vil ikke ha den mer. Eller jeg vil jo ha den for den er fin, men det er igrunn ikke plass til den. Det blir også lettere for meg å rydde, jeg hater virkelig rommet mitt nå fordi det er så rotete. Det er helt forferdelig, så i helgen skal det ryddes. Men må også øve på spansk framføring (som jeg egentlig skulle ha idag) på tirsdag. Jeg og Lisa drar sammen til Ikea, enten med buss fordi ingen kan kjøre oss. Etter Ikea skal vi på kino å se på Mission Impossible - Ghost Protocol. Etter det blir det kanskje overnatting, fortsatt ikke helt bestemt så det får vi se på.

 

Tom Cruise er 50 år! ♥
- Iieh
iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no