August 2011

Sweden here I come

Ja imorgen drar jeg og familien til sverige. Der skal vi være hele påsken, men det er ikke nett der så får ikke blogget noe særlig. Hytta mi er jo på landet i Sverige så det er jo en av grunnene til at det ikke er nett der. Vet ikke helt når jeg kommer hjem igjen, men tror kanskje på neste søndag. Håper å få tatt mange bilder i påsken, hadde også tenkt å lage noen smykker.

- iieh


TOPSHOP

Idag har jeg vært syk så har derfor brukt mye tid på topshops sin hjemme side. Har funnet fram masse fint som jeg bare MÅ ha, men klarte til slutt å finne noen favoritter- iieh

Skal jeg lese og kommentere din blogg?

Helt enkelt og greit så mangler jeg lesestoff og vil finne noen nye blogger som jeg kanskje kan begynne å følge. Jeg sjekker bloggen deres og kommenterer i tillegg. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med link til bloggen.

- iieh
Time after time

Igår var jeg syk og brukte hele dagen på å spille dragon vale. Hehe jeg vet hva dere tenker NERD! Hvertfall det gjorde noen i klassen, men bryr meg ikke. Det er et sykt bra spill så det anbefales å lastes ned. Vet ikke helt, men tror det bare finnes til iphone. Jeg og bruttern har om å komme lengst, siden begge er litt syke så gjør vi det lenge og ofte. Men er ganske trøtt, fikk litt lite søvn i natt. Men nå skal jeg fortsette med dragon vale!

- iieh
My stupid foot

HAHA jeg vet veldig rar overskrift, men sånn blir det når jeg har veldig vondt i foten. Vet ikke om det er noe alvorlig for det skjer jo ofte med meg, men jeg har aldri hatt så vondt som jeg har hatt nå. Det er bare i venstre foten, vel det er veldig irriterende fordi jeg skal jo gå sånn KN runde imorgen (kirkens nødhjelp) skal se om jeg får tatt bilder. Håper hvertfall det, men vi får vel se hva som skjer. Nedenfor ser dere et skikkelig fint bilde av foten min som jeg tok i barnehagen haha kjempe fint ikke sant?.

- iieh

 

 

Funny moments

- iieh

Boyfriend

ÅÅååhh jeg kan virkelig ikke vente mer på boyfriend av Justin Bieber, den kommer ut på mandag! ♥ Jeg gleder meg så sykt ♥ Fant denne teaseren på youtube, kan ikke tro at det bare er 2 dager igjen!

- iieh

Gina tricot


Noen nyheter på gina tricot som jeg bare elsker ♥

- iieh

Goodbye, farvel ....

I denne uken her har jeg arbeidet sammen med Lisa i barnehagen. Det er sånn praksis uke så da ville jeg jobbe i barnehage sammen med Lisa. Det har vært kjempe fint, men også ganske slitsomt. Vi var der fra klokken 9 - 15 og lekte med barn hele tiden. Idag bestemte vi å ta noen bilder, men siden vi ikke fikk lov å ta bilder av barna så ble det bare bilder av oss. Så jeg og Lisa hadde en liten photoshoot i barnehagen idag.

- iieh

Lost in L.A.

H&M har laget en ny "kolleksjon" med klær. Jeg syntes mange av klærne er kjempe fine og det er mange av klærne som er ganske billige. Det er også noen nyheter som jeg liker veldig godt. Noen av mine favoritter er de dere ser nedenfor.

- iieh

Skal jeg lese og kommentere din blogg?

Helt enkelt og greit så mangler jeg lesestoff og vil finne noen nye blogger som jeg kanskje kan begynne å følge. Jeg sjekker bloggen deres og kommenterer i tillegg. Det eneste du trenger å gjøre er å legge en kommentar igjen med link til bloggen.

- iieh
I want thisTingene fant jeg på BikBok, Gina tricot og H&M ♥

- iieh

90210

Nå hadde jeg tenkt å kose meg med 90210 som kom ut idag. Det er episode 19 i sesong 4, og gleder meg. Men det tar så utrolig lang tid å laste den opp, det har hvertfall tatt litt tid nå i det siste. Tror virkelig denne episoden både blir trist og spennende. Idag har jeg også være på CC så legger ut noen bilder enten senere idag eller imorgen.

- iieh

Time to change

Etter my leting etter et nytt design har jeg funnet et som jeg liker ganske godt. Jeg syntes det er på tide å skifte design på bloggen. Denne skal ha header som jeg kommer til å lage i løpet av uken. Designet har wallpaint laget, det er designet og du finner det HER. Skal lage noen endringer i det, men skifter bare litt farger og skrifttyper. 

- iieh
Lisa my best friend

Som det står i overskriften er Lisa en av mine aller bestevenner ♥ Vi møttes først på ungdomsskolen og ble kjempe gode venner med engang. Jeg kunne ikke engang tenkt meg hvordan det hadde vært uten lisa på ungdomsskolen sammen med meg, Camilla og Katrine. Lisa er virkelig en ekte bestevenn, hun holder på hemmeligheter og vi kan snakke om hva som helst uten at hun sier det videre. Det er kjempe morsomt å henge med henne fordi sammen finner vi på så mye rart. Vi ser på nesten alle de samme seriene og har veldig mye til felles ♥

Jeg er glad i deg bestevenn ♥

- iieh


Glad i deg kjempe nydelige, morsomme, snille og helt fantastiske bestevenn Lisa! ♥One Direction - Videoer

 

- iieh

Lese din blogg? jeg kommenterer også! ..

Nå er jeg ferdig dusja og har lyst til å lese, men jeg mangler lese stoff og vil finne noen nye blogger som jeg kanskje kan begynne å følge. Jeg sjekker bloggen deres og kommenterer i tillegg. Det eneste du trenger å gjøre er å legge en kommentar igjen med link til bloggen.

- iieh
Fit me - anbefaling

Jeg har nå nylig kjøpt med fit me foundatiom. Jeg syntes den er kjempe bra og er veldig fornøyd. Den kostet 119 kr på H&M (tror den var på tilbud). Men til alle dere som har lett etter en ny foundation og som lurer på om fit me er noe bra så burde dere virkelig prøve fit me foundation fra maybelline.- iieh

I'm going to bed now

Har akkurat sett ferdig Colombiana. Jeg syntes at det var en bra film, men ikke en stor favoritt hos meg hvertfall. Siden jeg våknet klokken åtte i dag så har jeg blitt veldig trøtt utover dagen så jeg tenker å legge meg nå. Veldig interressant, men tenkte bare også å legge ut traileren til Colombiana. Den var jo spennende og den var jo bra. Ett film tips til de som trenger noen nye filmer å se på.

- iieh

Look what i made!

Når jeg kom hjem begynte jeg å lage quiche, som er så utrolig godt! Jeg kommer til å legge ut oppskrifen senere en gang. Det er en pai med skinke og ost, det blir kjempe godt med litt fersk salat ved siden av. Den tar lang tid (ca en time og stekingen er tatt med) og jeg lagde dobbel porsjon så hele familien kan få.

- iieh

Gratis header til linealife.blogg.no


- iieh

Gone for a walk...

Vel som dere sikkert vet er det ikke bra å sitte foran macen hele dagen, så jeg skal gå meg en liten tur. Har rukket å lage noen headere som jeg ble ganske fornøyde med ♥ Blir ca borte i en time, kanskje mer eller kanskje mindre. Vi får se hvor langt jeg kommer. Skulle også informere om at jeg har tenkt en god stund å kanskje legge ut outfits litt oftere (har jo bare gjort det et par ganger) enn det jeg i det hele tatt gjør.

 

I kveld tenkte jeg å se på film alene på rommet og kose meg! Har jo dobbelt seng nå og store puter å ligge i ♥ Men det som gjøre det enda bedre å være på rommet er at jeg har hengt opp alle Justin Bieber og One Direction plakatene mine! Så jeg har en hel vegg av Justin Bieber plakater, men dessverre har jeg ikke så mange av One Direction. Kos blir det og tenker meg at hundene kanskje joiner ♥ Usikkert hvilken film jeg skal se, har jo mange på macen så skal se om jeg finner en.

- iieh

Gratis header (anyone want one?)

Jeg har igrunn ingenting å gjøre idag, orker ikke gjøre noe spess idag så tenkte jeg kanskje skulle lage headere til de som vil. Som det står i overskriften lager jeg de gratis. Jeg har laget headere til mange før og noen kan du se i noen av mine tidligere innlegg nedenfor. (Blogger fra iphonen så får ikke lagt til link til de innleggene) Det er bare å kommentere om du har noen spesielle ønsker til headeren f.eks om du vil ha "collage", et enkelt bilde med blogg navnet osv. Bra hvis dere enten legger bildene jeg skal bruke ut i et innlegg på bloggen deres eller sende de på mail til iris-edvarda@hotmail.com

- iieh

Iphone 3GS Deksler

Jeg fant disse dekslene i stad når jeg lette etter deksler. For jeg trenger virkelig flere og ett nytt fordi jeg er så lei av det jeg har. Jeg fant de HER 

- iieh

Math

Akkurat nå øver jeg på matte som jeg har gjort i nesten hele dag. Idag var jeg syk så hadde masse tid til å øve. Ikke det at jeg brukte hele dagen på øving til matte da, men nå skal jeg skrive et lite pugge ark som jeg kan øve på imorgen før matte prøven. Siden den er i de to siste timene og etter skolen skal jeg kjøpe gave til Annette som hadde bursdag igår og som feirer den imorgen! I matten nå har vi om likninger som er sååå morsomt. Hater igrunn alt med algebra og likninger, eller matte generelt. Helt greit med pluss, minus, gange, deling osv. Det jo sikkert fint å kunne alt det andre, men det er så kjipt hvis man ikke er så flink i det. Men som mange sier that's life hehe. Hører på musikk av Ulrik Munther nå imens jeg skriver i heftet. Ha en fin kveld videre!

- iieh

I want, I want ....


- iieh

Boys don't cry

En av mine nye favoritt sangere er Ulrik Munther fra Sverige ♥ Jeg har alltid likt ham, syntes han var flink til å synge når jeg først hørte han på tv. Han sang på svensk og var bare kjempe flink. Måten han synger på liker jeg veldig godt og han har en veldig fin sangstemme syntes jeg. Sangene han har er kjempe bra og jeg elsker dem! Alle sangene er mine favoritter, den sangen dere ser nedenfor heter Boys don't cry ♥

- iieh

Trip to a cabin with friends

I helgen ble det ikke noe blogging pga jeg dro på hytte tur med Camilla og Lisa ♥ Det var kjempe korselig og vi hadde det kjempe morsomt. Dessverre rakk jeg ikke å blogge eller i det hele tatt si fra at jeg skulle reise. Det var ikke noe nett der oppe heller, på norefjell. Vi gjorde masse forskjellige ting, blant annet akte vi. Både på magen og akebrett. Så nå har jeg blåmerker litt rundt omkring på kroppen siden jeg kræsja i mange ting (pinner og sånt). Men morsomt og ikke minst korselig var det da! På kvelden så vi på tv, vi så Zohan, og litt scary movie 3 og noen programmer. En fin liten hytte tur ♥ Det som var kjipt var att det var skole dagen etter, og på torsdag er det matte prøve, alltid morsomt det ja.

- iieh


Pictures; NatureNikon D3100 ♥  Jeg gjorde bildene litt lysere og bildene er tatt av meg ♥

- iieh

KONY 2012

Sorry for att det ikke ble noe blogging igår. Det var fordi jeg kom så sent hjem fra skolen igår (ca 21:00) og da måtte jeg spise middag. I tillegg var jeg skikkelig trøtt og tenkte å legge meg etter jeg hadde spist. Men før jeg la meg måtte jeg sjekke facebook, bestevennen min Lisa hadde sendt meg en video. Hun sa at alle måtte se denne videoen, den er litt lang. Den varer i ca en halv time, alle burde se den. Helt til igår visste jeg ikke noe om Joseph Kony og etter den halv timen satt jeg igjen med masse info om han, hva han gjør osv. Folk som mente at Gaddafi var ille, Joseph Kony er mye, mye værre. Alle burde spre denne videoen, på twitter, på facebook osv. Rihanna, Justin Bieber, Nicki Minaj, Oprah Winfrey og mange flere kjendiser har begynte å tvittre om dette og spred denne videoen rundt. Det burde du også gjøre! Det Joseph Kony gjør er helt forferdelig og han MÅ stoppes.Dette er det forferdelige han gjør mot barna!

- iieh

06/03/12

Denne uken er det som sagt bedriftsuke på skolen min og jeg kommer og går. Jeg jobber som servitør og derfor må jeg slutte sent (litt før ni) jeg jobber fra halv fire til ni sånn ca. Det er veldig morsomt ..... NOT! Vel det er morsomt å ha folk å servere og sånt, men det å vente på flere folk og rydde og være så lenge er ikke morsomt. Nå er jeg igrunn veldig trøtt og sliten, så skal se på en serie før jeg legger meg.

- iieh

Sleep long & tight

Endelig kan jeg få sove lenge igjen! Imorgen starter jeg nemmlig 10:30 på skolen og derfor trenger jeg ikke stresse på morningen eller på vei til skolen. Litt lenger kan jeg hvertfall sove på morningen. Men nå ser jeg på NCIS LA og im gonna paint my nails. Vet ikke helt hvilken farge, det får vi se ♥

- iieh

I SHALL HAVE- iieh

SS

Idag valgte jeg å dra på SS med Lisa ♥ Det var kjempe koselig, jeg hadde jo ikke tenkt på annet enn SS denne uken. Vel der kjøpte jeg ikke mye brukte ca 250 kr eller noe, men det var ting som jeg egentlig skulle kjøpe som var utsolgt. Men jeg kjøpte:


Topp - Gina Tricot, 99 kr ♥

Foundation - H&M, 119 kr (tilbud, egentlig 159 eller noe)

- iieh

Inspiration
- iieh


Gratulerer med dagen Justin Bieber

Idag har den aller beste Justin Bieber bursdag ♥ Jeg kan bare ikke tro at han har blitt 18 år! "to bad he couldn't stay 16 forever". Det er helt utrolig hvor mye han har endret seg siden han først ble oppdaget på youtube. Helt fra starten av var han en liten gutt som likte å synge, han satt på trappen foran et teater og sang. Nå har en blitt en av verdens mest kjente ungdommer. Han har ikke millioner av fans, men han har millioner av Beliebers ♥ Justin har til og med sin egen film/dokumentar! Never say Never har han sikkert fått flere. Til og med har han skrevet en bok, det går ikke ann å være annet en gladog stolt av han ♥ Justin jeg håper virkelig du koser deg masse på bursdagen din og at du får det kjempe bra! Nå er du 18 år allerede og Gratulerer med dagen ♥

Bilen han fikk av Scooter som bursdags gave var jo skikkelig kul! og det var helt fantastisk å se utrykket på fjeset hans når han så den ♥


- iieh

 

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no