August 2011

Min dag!

I dag var det siste skoledag før høstferien, (ENDELIG) når jeg kom hjem dro jeg på shopping med søsteren min. Kjøpte masse fint, men har ikke fått tid til å ta bilder av det jeg kjøpte for at jeg skulle kunne legge ut å vise dere. Så imorgen skal det komme ut bilder av det jeg kjøpte idag. Nå er det fredag og koooooser meg med serier og filmer, akkurat nå ser jeg på Charlie's Angels and I just love it ♥ Den har nå blitt en av mine mange favorittserier, jeg anbefaler den til dere lesere. Etter jeg har sett de 2 episodene som har kommet ut skal jeg (hvis det ikke blir forsent) se på scream 4, men starten virker litt dårlig så vi får se hva som skjer.

kos dere med fredagen deres! ♥

- iieh

Matte, - Don't you just love it!

På fredag så har jeg matte prøve, masse prøver nå før høstferien. Prøver er så gøy! Vi har nå om konstruering av vinkler, halvering av vinkler osv. Men hvertfall en av lærerene har laget en sånn side på youtube der han har lagt ut flere videoer av konstruering og halvering av vinkler osv som er til veldig god hjelp. Det er hvertfall ikke noe at hvis du ser på videoene så er du dum som ikke forstår, faktisk hvis du ikke ser på videoene er det du som er dum hvis du ikke kan det. Hvis du har lyst til og ta en liten titt innom så kan du trykke HER, jeg ser selv på disse videoene fordi det gjør det enklere siden det viser deg hvordan man gjør det. Jeg føler meg som et lite geni hehe neida, men jeg kan det godt nå siden jeg har pugga og jeg har sett på disse videoene.

- iieh

- hva synes du om matte?

- har du noen prøver før høstferien?

IIEH

Her er litt info om meg, jeg er en jente på 14 år som liker å blogge. På bloggen skriver jeg om forskjellige ting, det som er aktuelt og om hv ajeg gjør ogsånt. Jeg gir tips, skriver om hva jeg har gjort,  legger ut outfits, skriver fortellinger, legger ut musikk, bilder ifra kameraet mitt osv. Du kan gjerne legge meg til som venn, godkjenner alle. Hvis du har lyst til å kontakte meg så kan du sende mail til iris-edvarda@hotmail.com eller bare kommenter på bloggen. På bloggen er jeg halveis anonym, ja det var litt om meg legger sikkert ut mer en eller annen gang.

- iiehDid you know?

Visste du dette om meg?

  1. Har jobb
  2. Jeg har betennelse i halebeinet (varer ca 3-4 år/ har hatt de nå i ca 1 år)
  3. Jeg er en beliber (kan masse rart om JB♥)
  4. Fan av Demi Lovato
  5. Gått på svømming, fotball, basket, turn, judo, tennis og dans
  6. Jeg ble kastet ut av dansen (som jeg gikk på)
  7. Eier en geit i afrika
  8. Skriver dagbok
  9. Liker ikke i det hele tatt fireflies ifra owl city
  10. Har over 1 000 bilder av Justin Bieber på macen


LOVE HIM ♥ ♥ ♥ ♥ 

Er det noe du lurer på så har jeg tenkt å ha spørsmålsrunde snart, der er en grense på hva jeg svarer på. Men still spørsmpl så skal jeg svare.

- iieh

Abduction

Etter min mening synes jeg at abduction var kjempe bra, og den har fortjent terningkast 6 som også publikum mener. Det er spenning og overraskelser ofte, vel hvis jeg skal beskrive den med 2 ord MEGA BRA. Digget den så sykt, eheee jeg vet den har ikke kommet ut på kino enda (kommer ikke ut før 07-10-11). Men den har kommet ut på nettet på en sånn side som jeg sikkert kan lenke til der jeg så den hvis dere vil ♥, hvertfall så anbefaler jeg den til dere.

 

-  iieh

Imorgen

Jeg skriver "anmeldelsen" av abduction imorgen, siden jeg ikke rakk å se den ferdig.

-iieh

I am glad you made it

Vet det ikke ble noe blogging igår, men var i byen i hele går og når jeg kom hjem var jeg altfor trett.

But today min bff tok av seg reggisen og nå ar hun et nydelig smil igjen. Haha det som er så morsomt er for at hun går forbi hvert eneste speil og smiler siden det er 2 og et halvt år siden sist hun så tennene sine uten reggis. Så jeg er glad for hennes vegne, men kan ikke vente til jeg tar den av.

Nå skal jeg ta å se på Abduction ♥♥♥ gleder meg sykt. Den har fått dårlige terningkaster, men traileren er bra og da må filmen være bra. Skal hvertfall gi den en sjangse, etter på skal jeg legge ut min bedømmelse av filmen. Taylor Lautner er med i den så den kan ikke være så dårlig da (siden han ikke akkurat er styg) Vel det som jeg skal kose meg med er et glass med eplejuice med 2 isbiter ♥

- iieh

Min lørdags kveld

Så deilig med lørdags kos på rommet, jeg sitter nå på rommet og skal se på film (alene, kjedelig vet, men digg) jeg har tenkt og se på obsessed. Den virker ganske bra, og hvis jeg ikke liker den skal jeg se på sorority row eller something borrowed <3 trailere til alle tre er nedenfor

- iieh

Spania

Ifra Mandag til fredag (idag) har faren min vært i spania, litt utenfor barcelona. Han var så snill å kjøpe en liten gave til alle i familien. Alle fikk hver sin gave, men siden jeg har tvilling fikk vi lik gave i samme farge. AND I LOVE IT! ♥ Mitt armbånd var i fragen grønn, og det er jo da min favorittfarge. Det er et veldig "vanlig" armbånd kan man si, men det er kanskje ikke så mange som har akkurat det (av de jeg kjenner hvertfall). Det passer til hva som helst nesten, og det har swarovski diamanter på seg.

 

 

(vet det er litt dårlige bilder, tokk det raskt nå med photoboth hehe)

- iieh

Mobbing, tenk over hva du sier!

Ja, jeg er også en blogger som er imot mobbing. Jeg mener mobbing ,baksnakking og erting ikke er noe vits i, tenk på den personen som blir mobbet. Så dette som dere sikkert skjønner er et innlegg om mobbing, og for informasjon blir ikke mobbet. Alt dette skriver jeg selv, ikke noe copy and paste.

Mobbing er veldig alvorlig, stort antall av barn (til og med voksne) blir mobbet. Det er jo helt forferdelig, få frekke kommentarer hver dag, få høre folk som står bak deg hviske og tiske å sende stygge blikk til deg, det er helt forferdelig. Det skjer jo stort sett på skolen, men også på fritiden. Det masse mobbing via nett, i visse tilfeller er det noen som ikke vil gå på skolen fordi de vet at det kommer til å være forferdelig. Hver eneste dag der du egentlig skal lære, prøve å gjøre det beste ut av skoledagen. Men så er det noen personer som gjør alt for at du ikke skal ha det bra, personer som blir "glade" av å gjøre andre lei seg. Det er rett og slett forferdelig synes jeg, hvordan kan noen føle seg bedre ved å få andre til å føle seg værre?

Jeg skal vel hvertfall ikke sitte å skrive om noe som jeg egentlig ikke har opplevd, men dette er jo det jeg mener. Gjerne kommenter hvis det er noe du vil legge til eller vil si/ føler om dette.

Jeg kjenner en person som er skikkelig falsk, vi hadde nettopp møtt hverandre og ble gode venner. Etter noen få dager ble hun med meg hjem, vi koser oss og har det gøy. Noen få uker etter det får jeg vite at hun baksnakket meg. Jeg ble så sur på henne, det er en liten stund siden nå. Hverfall er ikke vi venner mer, hun har en ny bestevenn og gjett hva de baksnakker hverandre hele tiden. Vel det er sånn noen personer er, og man kan vel ikke endre på dem.

 

- iieh

Morsomme horoskop!

Vannmannen (Jan 20 ? Feb 18)

Du har en kreativ hjerne og yter alltid max for å gjøre fremskritt..

På den annen side er du dessverre skjødesløs og upraktisk, noe som resulterer i at du gjør de samme feilene om igjen og om igjen. Du ljuger en hel del. Folk flest synes du er en idiot.

Fiskene (Feb 19 ? Mar 20)

Du har en livlig fantasi, og innbiller deg ofte at du blir forfulgt av kripos for skattesnusk, hjemmebrenning eller blotting.

Du har liten innflytelse på dine venner, noe som nok skyldes tvangstankene dine om at alle andre er bedre enn deg. Du mangler selvtillit, og er generelt ei pyse. Mennesker født i fiskene drikker og røyker mye, og piller seg i nesen så fort sjansen byr seg.

Væren (Mar 21 ? April 19)

Du er en pioner, som forakter dine medmennesker. Du er temperamentsfull, utålmodig, og gir konsekvent elendige råd til andre. Du er en drittsekk.

Tyren (April 20 ? Mai 20)

Du er praktisk og utholdende. Du har en ekstrem viljestyrke og arbeider som bare faen. Folk flest synes du er sta og tjukk i hue. Du er egentlig bare en trangsynt dust, og folk later som de liker deg fordi du prøver så hardt.

Tvillingene (Mai 21 ? Juni 20)

Du er en kvikk og intellektuell smarting. Folk liker deg fordi du er biseksuell. Men du har en lei tendens til å møte deg selv i døra. Du ønsker deg nemlig alltid for mye ut av ingenting. Dette betyr at du innerst inne er en gjerrig psykopat.

Tvillingene er beryktet for sine elendige prestasjoner i senga.

Krepsen (Juni 21 ? Juli 22)

Du er sympatisk og forståelsesfull overfor andre menneskers problemer..

De synes derimot at du er patetisk. Du er alltid forsiktig og usikker.

Derfor blir du aldri noen bra sjef, og ender opp som sosialklient stedet.

Løven (Juli 23 ? August 22)

Du tror selv du er den fødte leder. Andre synes du er litt for pågående. De fleste løver er brautende egoister. De tåler ikke saklig kritikk. Deres selvgodhet gjør folk kvalme. Løvemennesker er bare en gjeng med speilkyssende spradebasser.

Jomfruen (August 23 ? September 22)

Du er en logisk type, og hater uorden. Og du sprer alltid galle til dine omgivelser med den evige pirkingen din.

Du er kald og ufølsom og sovner ofte når du har sex. Jomfruen tenker bare på penger og blir bra taxisjåfører, postbud og halliker.

Vekten (September 23 ? Oktober 22)

Du er en kunstnerisk og svært virkelighetsfjern type. Hvis du er mann, er du sannsynligvis homse. Muligheten for at du driver innen bordell virksomhet er stor.

De fleste kvinner i vekten er nymfomane. Vekten dør som regel av kjønnssykdommer.

Skorpionen (Oktober 23 ? November 21)

Du er brutal i forretningslivet, og ikke til å stole på. Du når gjerne de store høydene økonomisk, fordi du er blottet for god moral. Du er rett og slett den perfekte drittsekk. De fleste skorpioner blir drept.

Skytten (November 22 ? Desember 21)

Du er optimistisk og entusiastisk. Du tvinges til å stole på din medfødte flaks, siden du ellers er talentløs. Majoriteten av mennesker i skytten doper seg, eller er livstidsmedlemmer i AA. Folk ler av skytten fordi de alltid driter seg ut.

Steinbukken (Desember 22 ? Januar 19)

Du er konservativ og redd for å ta sjanser. Du er rett og slett en feigskitt. Det har aldri eksistert en steinbukk av betydning. Steinbukker blir som regel depressive, og ender på anstalt.

I kveld med Ylvis

Nå sitter jeg og ler meg ihjel, jeg ser på i kveld med Ylvis. Det programmet tar jeg og anbefaler til dere som liker Ylvis og komedie ikke minst! De to er så geniale, men i kveld med Ylvis har de også med Kalle ifra raske menn. Nedenfor ser dere Ylvis på gullruten, de er sykt flinke synes jeg.

hva synes du om Ylvis brødrene og Kalle ifra raske menn?

-iieh

Save the world

Jeg elsker denne sangen her, og ikke minst videoen. 

Hva synes dere?

- iieh

 

Nytt design + pugging

Jeg har fått et nytt design på bloggen,har tenkt å fikse med ny header, bakgrunn, skrift osv .... men nå så MÅ jeg pugge til to prøver som jeg har imorgen. Håper dere koser dere videre med dagen, vi får se om jeg får tid til et lite innlegg etter på.

- iieh
Skal jeg lese din blogg?

Har du lyst at jeg skal lese din blogg, det gjør jeg gjerne. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar som linker til din blogg. Og i samme slengen så mange kommentarer du kommenterer på min blogg, kommenterer jeg på din blogg ♥

- iieh

The lying game

The lying game er også en kjempe bra serie jeg ser på, så den anbefaler jeg også til dere som har lyst på tips til noen bra serier ♥

- iieh

 

I know what I want!

Jeg ønsker meg så mye, hehe og spessielt nye sko. Jeg elsker de skoene dere ser nedenfor, men også alle de klærne. Husk også at det er ikke det eneste, så det er masse mer enn det som er der.

 Sko:  //  eurosko  -. 399 kr //  

Kjole:  //  h&m  -. 349 kr  //

Cardigan:  //  h&m  -. 99 kr  //Topp:  //  h&m  -. 199 kr  //

Bukse:  //  h&m  -. 99 kr  //

Bukse:  //  h&m  -. 149 kr  //

 

- iieh

Halla! skjer ? ins .... okey

Jeg vet nok hva dere tenker, teit overskrift, men jeg bare følte for det. Vel idag som dere sikkert vet var det den debatten, og jeg tokk helt feil om den. Jeg trodde det skulle være sånn helt forfærdelig, men det var ikke så stress som antatt. Læreren min sa "Iris ... pust og tenn på de arkene, slapp av" haha jeg bare "NEI! Jeg må øve, gidder ikke drite meg ut" så det er til alle dere som stresser før dere skal ha persentasjon eller f.eks som nå en debatt. Ta det med ro, ikke stress, men dere MÅ ta det på alvor alle prøver og sånt. Det var det jeg skulle si, kos dere videre i kveld.

- iieh

Justin Bieber konkurranse

Det blir 3 vinnere denne gangen, så da er det størrre sjanse for at du vinner!!

KLIKKE HER FOR OG KOMME TIL BLOGGEN SOM HAR DENNE KONKURRANSEN

Premie nr. 1: 

Første premien er en "I ♥ JUSTIN BIEBER" hettegenser, og du kan velg mellom alle de fargene på det bildet, og str. S, M og L! Men alt ang. farge og str. tar jeg opp etter hvert med vinneren.

Premie nr. 2:

Andre premien er Justin Bieber - First Step 2 Forever: My Story  -  det er boken Justin har skrevet selv. Den er stor og alt står på Engelsk. Boken er utrolig bra, og dere kommer til å leve dere inn i den.

Premie nr. 3:

Tredje premien er filmen hans Never Say Never. Dere alle sammen har sikkert sett den, men det er ikke sikkert alle har den på DVD.Men for å være med i konkurransen så må du gjøre dette:


Hvis du har blogg:
♥ Legge oss til som venn på facebook, vi heter: Bibses Bloggerene
♥ Linke til dette innlegget på facebooken din og twitter (hvis du har).
♥ Du må skriv et innlegg på bloggen din ang. konkurransen hvor du linker direkte til dette innlegget, + bilder av premien.
♥ 
Kommenter hvorfor akkurat du burdde vinne!, + jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer masse randomt etter den første kommentaren så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.


Hvis du ikke har blogg:
♥ Legge oss til som venn på facebook, vi heter: Bibses Bloggerene
♥ 
Link til dette innlegget på facebook og twitter (hvis du har).
♥ 
Kommenter hvorfor akkurat du burdde vinne!, + jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer masse randomt etter den første kommentaren så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.


BTW. Det kommer sikkert utrolig mange spørsmål om når vinneren blir trekt, O.S.V så hvis det er noe du lurer på ang. konkurransen så helst ikke spør Sandra om alle spørsmålene, eller på facebook veggen til Bibses Bloggerene, du kan egentlig bare legge til min (Silav's) personlige facebook og spør om alt der, den heter: Silav Bibses

Demi Lovato

Demi Lovato er på nesten alle måter mitt forbilde, hun er en kjempe sterk og modig. Demi Lovato er mitt fashion icon, og jeg elsker sangene hennes. Skyscraper er min nye favoritt <3

- iieh
Headeren er borte!

Yes yes jeg tokk bort headeren, den var litt  "gammel" synes jeg hehe, skal se når jeg får laget en annen. Den andre skal være litt mer høst siden høsten kommer og da blir det fest! Ja men også tenkte jeg hvis det er noen som vil lage en til meg så kan dere det, men hvis ikke så kommer det snart en ny header.

- Iieh

Debatt

Imorgen (mandag) skal jeg ha debatt på skolen, ja jeg vet det høres kjempe morsomt. Jeg skal debattere om integrering og det flerkulturelle samfunn for Venstre. Vi debattere om det i ca 15 min så jeg må øve for å få god nok karakter. Etter imorgen så kommer jeg til og blogge litt mer, men så har jeg jo også to prøver som jeg må pugge på, men det klarer jeg.

Ifra fredag til lørdag så overnattet jeg hos min bff og det var kjempe koselig, vi gjorde ikke noe spess, snakket, så på tv osv. Men vi gikk og spiste mat på pizzaninni mmmm, hehe det er lenge siden jeg har spist pizza på restaurant i Norge.

Hva har du gjort i helgen? 

- Iieh


Just pink it up

Max factor deler ut produkter til en verdi av 500 kr til 200 bloggere!

maxsample

Revenge

Det er en ganske ny serie som har begynt, jeg bare digger den! Den er en av mine mange tv serier favoritter, så langt har det bare kommet ut en episode og gleder meg til neste kommer ut! Hvis du har lyst til å se den kan du trykke HER

- Iieh

Her er traileren til Revenge:

Lite aktiv på bloggen

Jeg vet at det ikke har blitt litt blogging på noen dager, og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Legger ut et innlegg etter på!

- Iieh

Justin Bieber

Sorry for ikke å ha blogget men har vært så opptatt med skole, er fortsatt opptatt men legger ut denne musikk videoen til Justin Bieber <3

- Iieh

Kommentar lek

Jeg har tenkt og ha en liten kommentar lek her på bloggen, så hvis du kommenterer en gang på min så kommenterer jeg en gang på din osv, og høyere går det f.eks hvis du kommenterer 10 kommentarer på min blogg så kommenterer jeg 10 på din! 

- Iieh

Smykker

Her er noen av de smykkene som jeg har laget, og selger til dere.

ARMBÅND


Armbånd nr. 1       kr: 75 kr 

Armbånd nr 2     kr: 50 kr

Nærmere bilde av armbånd nr 2


Armbånd nr 3 kr: 50 krArmbånd nr 4 kr: 90 kr

Armbånd nr 5 kr: 150 kr

 

ØREDOBBER


Øredobber nr 1 kr: 50 kr

Øredobber nr 2    kr: 50 kr 


Øredobber nr 3    kr: 35 kr

Øredobber  nr 4   kr: 30 kr

Øredobber    nr 5    kr: 35 kr  


Øredobber   nr 6    kr: 30 kr

Øredobber nr 7     kr: 35 kr 

Øredobber nr 8 kr: 75 kr

Øredobber nr 9   kr: 125 kr


Øredobber nr 10    kr: 90 kr

 

HALSKJEDER:


Halskjede nr 1 kr: 35 kr

Halskjede nr 2    kr: 80 kr

Halskjede nr 3    kr: 75 kr

Haskjede nr 4    kr: 80 kr
Halskjede nr 5  kr: 50 krHalskede nr 6    kr: 175 kr

Halskjede nr 7    kr: 65 kr

Halskjede nr 8    kr: 75 kr

Jeg lager også hva du vil så bare kommenter hvis dere har noen spesielle idéer, som dere vil at jeg skal lage eller noe. Jeg skal legge ut flere smykker ved en senere anledning. Det er bare å stille meg spørsmål hvis du lurer på noe eller så kan du se på kategorier også smykker

- Iieh

Konf igår (bilder)

Igår hadde min bror konfirmasjon, og det var en kjempe koselig fest. Med familie og venner, masse god mat var det også. Her er noen av bildene

Vi spilte Cluedo mens de voksne snakket med hverandreKusine <3

- Iieh


Ikke blogg idag

Idag ble det ikke noe blogg innlegg ifra dagen idag fordi jeg har akkurat kommet hjem etter å besøkt en veldig god venn. Nå er jeg ganske trøtt så skal legge meg, men jeg lover at det innlegget kommer tidlig imorgen. Eller hvertfall i løpet av morgen dagen!

- Iieh

 

Konf......

imorgen skal bruttern ha konf, så da blir det full fest hjemme. Har ryddet mye idag for å gjøre i stand, også har jeg vært hos reggistannlegen og strammet. Nå er mine tenner "ømme", det jeg digger å gjøre når jeg rydder er å høre på musikk, men også flytte rundt på saker sånn at det ser helt annerledes ut enn å bare legge klær til vask osv. Imorgen er det konf og da har jeg tatt ansvaret for å ta bilder, da får vi vel se om det blir noen bilder i et innlegg imorgen. Jeg så på Idol idag og alle mine favoritter gikk videre, haha da blir man glad vettu! På mandag er det jo valgdag som jeg da har fri på så det blir digg, vet ikke hva jeg skal gjøre på søndag og mandag jeg får vel se hva jeg gjør.

 

Det var litt av min helg, hva skal du i helgen?

 

- Iieh

Idol

Okei det ble jo et lite innlegg alikavel, nå ser jeg på idol hehe og heier på Isac Heim <3 ahhh han er så flink hvis han ryker så gråter jeg. Så ja jeg venter spent på om hvem som kommer videre, det er jo alltid trist at noen ryker ut. Jeg heier også på b.la Bianca som er 16, Shadi som er 17 år og mange fler!

- Iieh

Hvem heier du på i Idol?
 

Syk, men ork

Haha ja teit overskrift ja jeg er syk, men har gått på skolen idag og skal på skolen imorgen. Men bare jeg orker ikke å blogge idag, eller nå da sorry. Ehhhm skal vel ta og gjøre den ene leksa jeg tror jeg har igjen, den får jeg kose meg med og imorgen da skal det bli ett bra innlegg med bilder ogsånt!

 

- Iieh

Venstre

På skolen arbeider vi med politik, og da har min gruppe fått venstre. De st¨år jo for masse bra, men det gidder jeg ikke å skrive nå. Hehe er faktisk på skolen nå, har jobbet bra i gruppa og skal tilbake til det nå! Legger ut et innlegg etter på.

- Iieh

What a day!

Idag har vært en veldig stressende, men faktisk når jeg tenker over alt som har skjedd eller alt jeg har gjort så er den egentlig ganske lol. Vel først måtte vi dra inn til sandvika fordo i de to første timene idag skulle vi være i sandvika rådhus i en time, og etter det sandvika biblotek. Det var vel helt greit, men så måtte vi hjem for å rekke neste time og det ender med at vi kommer 20 min forsent. Hahaha heldigvis fikk vi ikke annmerkning, da vi setter oss ned for å starte timen. Ja da går brann alarmen, og jeg hadde ikke innesko så jeg måtte gå rudt halve skolebygget for å komme til der vi skulle møte opp. Vel .... vi går tilbake til timen og fortsetter, idag sluttet vi ikke før halv fire. Men vi hadde en snill lærer som lot oss gå kvart over tre i stedet, før vi sluttet så øste det ned masse regn og på veien hjem regner det ned. Det slutter og regne etter jeg har gått i sånn 5 min eller noe til slutt sol da, jeg begynner å bli forskjølet også idag har jeg hvert tett i nesen. Hmhmhmm har ikke glemt noe nå, dere kan fortsette med dagen og jeg må gjøre ferdig lekser, rydde rommet, spise middag også må jeg legge meg fordi jeg er utrolig trett idag.

Det var min dag! Hvordan var din?

- Iieh
 

Beauty is easy

1. For å få en vakker munn: Øv deg i å si mange vennlige ord.


2. For å få vakre øyne: Se det gode i andre mennesker.


3. For å få en vakker munn: Smil til mennesker som ikke venter ett smil fra deg.


4. For å få vakre hender: Rekk dem fram mot dem som trenger deg.


5. For å få en slank figur: Del maten din med dem som sulter.


6. For å få et pent hår: La det ofte stelles av barnehender.


7. For å få en pen panne: Slutt å ergre deg over andres fremgang.


8. For å få vakre ben: Gå ofte(og gjerne langt) for å hjelpe andre.


9. For å få en naturlig verdighet: Husk att du aldri er alene.


10. For å få en trygg opptreden: Husk at du er elsket. Om ikke av andre, så ihverfall av Gud.

ØYNE

-Nøkkelen til vakre øyner er, i tillegg til nok søvn, er A-Vitamin. Gulrøtter er fulle av A-Vitamin, og gir deg våkne og glitrende øyne. De er også fulle av Betakaroten som sies å være bra for huden og brunfargen. two in one!

 HUD

-Studier viser at folk som kutter ned på karbonhydratene får renere hud. ''Hvit'' mat som pasta, ris, potet og mel får insulinnivået til å stige dramatisk , noe som igjen fører til uren og kvisete hud. La store deler av kostholdet ditt inneholde proteiner, bær, frukt og grønnsaker om du plages med uren hud.

 SMIL

-Om du vil bevare de hvite tennene dine bør du unngå å drikke mye kaffe. Cola og snus har også en misfargende effekt på tennene. Drikk nok vann, og prøv å unngå de søte og syrlige drikkene. Eple og appelsinjuice kan skade like mye som brus. Så ett glass om dagen holder. Vann er kilden til skjønnhet.

 

HÅR

-For et vakkert og skinnende hår må du passe på å få i deg nok proteiner og fiskeolje. Dette gir at boost av elastin i håret som gjør det sterkt og sunt. Husk å tygge maten godt, da blir proteinet tatt bedre opp under fordøyelsen. Kylling, sjømat, nøtter og avokado har sunne oljer som er bra for håret. Får du ikke i deg nok proteiner kan dette resultatet gi deg et kjedlig, tynt og tørt hår. Tips: parfymer børsten din dersom du ønsker litt godlukt i håret.

 LEPPER

-Skrubb bort tørr hud med en eksfolierende leppeskrubb eller en fuktig klut. Du kan også bruke honning blandet med litt sukker. Følg opp med en god leppemade eller leppekrem. Bruk gjerne lipliner hvis leppestiften din har en tendens til å renne ut i de små linjene rundt munnen. Ta på en vakker leppestift helst med kost. Tips: ikke gnikk av rød leppestift, bruk heller en bomullsdott med sminkefjerner og trekk over leppene.

 

- Iieh

Skolen

Ja nå skal jeg snart på skolen, ehhm vel egentlig om ca en 1 og 1 halv time. Jeg liker å stå opp tidlig for ikke å måtte stresse på morgenen. Vel det er meg. Hvis dere lurer på noe om headeren min så skal jeg lage en ny en, men har bare ikke fått tid ennå. Dere kan gjerne gi tips og sånt hvis dere vil, og kanskje jeg legger ut et outfit. I hvertfall så kommer det et innlegg etter på med tips, hvis jeg rekker og ikke har så mange lekser å gjøre.

- Iieh

Smykker

Jeg har som en hobby å lage smykker, f.eks øredobber, armbånd og halskjeder og div andre ting. Skal snart legge ut det jeg har lagt ut, men må først ta bilder av dem og laste opp til min mac! Håper dere liker dem, gjerne si hva dere synes om dem.

- Iieh

På et øyeblikk

Jeg er våken. For nesten aller første gang føler jeg meg uthvilt. Et nytt hjem, ny familie, ny skole, nye muligheter. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er glad for at jeg er adoptert, men denne nye familien er bedre. I motsetningen til alle de andre familiene jeg har bodd hos føler jeg meg trygg her, endelig lykkelig, endelig føler jeg meg hjemme. Mitt navn er Cassie, jeg er 14 år. Nå har jeg bodd hos min fosterfamilie i snart fire år. Lite viste jeg om at på en dag skulle alt forandre seg. Mitt fantastiske drømmeliv ble til ett mareritt.

 

På vei hjem fra skolen kjørte det tre brannbilder forbi meg og flere politibiler. Røyk kommer fra nabolaget mitt. Jeg begynner å løpe, rundt svingen ser jeg huset mitt stå i flammer. Jeg løper det raskeste jeg kan bort til huset mitt og der blir jeg stoppet av noen brannmenn. Skriker, roper, gjør hva som helst for å komme meg løs, jeg må finne ut om min mor, far og lillebror klarte seg. Ut av huset kommer det brannmenn, de tar med seg tre liktraller ut ifra huset.

Min familie; alle sammen borte på et øyeblikk.

 

Min adoptivmor sin søster har adoptert meg og nå bor jeg hos henne. Jeg savner dem, det er ikke en dag som går uten at jeg tenker på dem. Polititet sier det var en ulykke, men det virker som om det er noe de ikke forteller meg. Noe som jeg skal finne ut, sannheten om min families død.

Skrevet av iieh

Hva syntes dere?

- IiehRandom

Jeg skal bare fortelle at jeg skal begynne å blogge flere ganger om dagene osv ikke sant men må først fikse videre med blogg designet så skal jeg begynne! (sorry blir ikke bilde)

-Iieh

Starten

Ja dette er min nye blogg og takk til dere som allerede leser bloggen min, jeg skal pusse den virkelig opp nå i helgen hvis jeg får tid og imorgen skal jeg til SS bare kanskje, så får vi se om det blir noen bilder!

 

- iieh
iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no