August 2011

Halloween

Ja idag er det jo halloween! Som er kjempe kos, jeg gikk en liten runde rundt i nabloaget med folk. Alle får lov til å gå halloween! uansett alder hehe.... dette var kanskje siste gangen for meg hvertfall. Sorry for at det ikke ble blogging i helgen, men var opptatt. Jeg ønsker alle dere en skikkelig god halloween videre ♥ Nå skal jeg gjøre lekser og snart spise litt goddis som jeg samlet inn.

- iieh

Practice makes perfect

Akkurat nå sitter jeg og øver til spansk presentasjon som jeg har imorgen! YEY haha er ikke noe jeg gruer meg til, men kan ikke si at det er det jeg vil imorgen. Hola! Me llamo Natalia Patricia Sánchez González ......... Ja vi lager en annen person enn oss selv, der vi også har en familie med de andre i klassen. Vi er delt opp i noen grupper på 4 -5 stk ca, og imorgen skal vi presentere oss foran klassen STRESS fordi jeg er ikke fornøyd med min spansk lærer, seff er hun snill og sånt, men hun lærer oss nesten ingen ting. Jeg får bare øve øve øve og stå på hehe så får jeg nokk en 6- er vettu! haha nei jeg får vel drømme om en 6-er, men kan med hånda på hjerte si at jeg hvertfall ikke får mindre enn 4.

- iieh
Headere

Jeg har lager gratis headere og her er noen av de jeg har laget


- iieh

I'm empty and tired

Denne uken har bare vært stress og kommer til å fortsette med det. Jeg er helt tom for krefter og er sliten, dette her er ikke noe sånn klage innlegg assa. Det er hvertfall ikke det jeg prøver på, litt info skal dere kjære lesere få. Jeg har tenkt å ha en liten konkurranse kanskje, bare kanskje. Ingen premie som kommer i posten eller noe, men den personen som vinner kommer til å få en premie som er verdt "strevet" da. Vi får se om jeg legger det ut imorgen eller torsdag, nå vet jeg hva jeg har glemt å fortelle dere. I denne perioden er jeg medlem i styregruppa på skolen så imorgen slutter vi sent som vanlig, men det gjør jeg og tre andre på torsdag. HAHA veldig morsomt jeg vet, imorgen vet jeg ikke helt hva slags innlegg det blir kanskje konkurranse .... vi får se. Sorry hvis det ble litt surr i hodene deres, men er trøtt så nå blir det neste stopp sengen ♥

- iieh


Pictures; Dråper

- iieh

Justin Bieber - Mistletoe

Nå sitter jeg å gjøre lekser, men man må jo høre litt på musikk også da! Jeg hører derfor på mistletoe av Justin Bieber ♥ tnaaaaaw den er så fin, får litt tårer i øynene når jeg hører på den. Hun i videoen får jo kysse ham! omg jeg er så sjalu assa. Hehehe man tenker bare på julen som er 2 måneder til fra i dag, så det er ikke så lenge til. (Jeg er en beliber ♥)

- iieh

RIGHT NOW?

Akkurat nå holder jeg på å lage headere til alle de som ville ha! Og for dere som ikke vet, JA jeg lager de gratis. Men back to the point, nå holder jeg på å fikse med bloggen til lifeofamanda1994.blogg.no. Så jeg anbefaler dere å sjekke den ut, hvertfall etter jeg har fikset og ordnet litt med design og header.

- iieh

Vil du ha GRATIS header?

Jeg elsker å lage headere, men jeg vil lage headere til andre også! Ikke bare til meg selv. Så hvis du har lyst på en header, send meg bilder på mail (iris-edvarda@hotmail.com) og skriv en kommentar. Hvis du har noen spesielle ønsker MÅ du dem til meg enten på mail eller kommentar på bloggen. Dette gjør jeg helt gratis og håper du blir fornøyd. (Prøver å gjøre det så fort som overhodet muligt)

 

- iieh

Ukens blogg!


Adele Grosås er en kjempe flink blogger! Jeg anbefaler dere å lese bloggen hennes, hvertfall dere som liker å lese om mote, bilder, musikk, mat og sang. Hun er 17 år gammel og bloggen hennes heter adeleg.blogg.no, trykk HER for å komme til bloggen hennes.

- iieh 

My favorite

Veldig interressant innlegg idag faktisk, jo nemmelig min nye favorit Läkerol (Läkerol Licorice Persimon) mmm tastes like heaven ♥ Anbefaler assa sterkt, ifra meg terning kast 6! Annet enn det må jeg øve til Nynorsk prøve på fredag +++ lekser. I know I know ..... imorgen tenkte jeg og kanskje legge ut litt bilder hvis jeg rekker.


Håper dere koser dere videre med det som er igjen av dagen ♥ (imorgen må jeg sitte igjen på skolen pga jeg er i styringsgruppe + at jeg må ha møte med læreren i 15 min eller noe. Busy busy girl u know)

- iieh

Bilder fra hytta til Camilla


Vi gikk tur på fjellet (ca 2 timer) også satte vi oss i en liten varmestue (som heter varmestua) og drakk kakao med krem. Det ver kjempe kos der selv om det blåste ganske mye, jeg hadde det hvertfall fint der.

- iieh

Bilder; Blader

- iieh

Outfit 17.10.11
// Sko - ???, Strømpebukse - H&M kr 99, Skjørt - Cubus kr 59, Topp - Bik Bok kr 49, Skjerf - H&M kr 99, Cardigan - ???

- Iieh

I'M GONE

Jeg drar bort i helgen til hytta til Camilla (min bestevenn) og hun har ikke internett der så det blir ikke noe blogging før søndag, kanskje mandag.

- iieh
Jar of hearts

Akkurat nå gjør jeg lekser og øver til spansk prøve imorgen, hører litt på sanger på itunes innimellom. En jeg anbefaler til dere er Jar og hearts av Christina Perri, hun synger kjempe bra.

- iieh

Pictures, redigert

Nå har jeg bare raskt redigert noen bilder jeg tokk ifra hytta i høstferien ♥ (redigert på picnik)


- iieh

For en pinlig dag

Idag måtte jeg på skolen 10 min før jeg egentlig skulle starte, vet 10 min er STORT. Jeg sto opp klokka 06:00 siden det gjør jeg jo vær dag, men igår så la jeg meg klokka halv tolv. Derfor er jeg drit trøtt nå da, på vei til skolen tråkker jeg i en hunds avføring med de NYE skoene mine! og på skolen var det drit kjedelig som vanlig. Når de 2 første skoletimene er ferdig og vi skal ha lunsj da løper jeg ned trappen, og idag brukte jeg ullsokker prøv da og gjett hvem det er som skilr på gulvet foran noen få lærere og nesten alle de andre elevene! Jepp det er MEG! haha siden jeg sklir og faller på gulvet så reiser jeg meg raskt opp, prøver sånn at ingen så det. Det gikk nokk sikkert ikke bra det heller, folk så på meg og lo etter det skjedde. Til og med noen lærere kom og sørget for at alt gikk bra, det gjorde jo ikke vondt.

Endelig når lunsjen var over og folk gikk tilbake til timen virket det som om alt kom til å bli bedre, men der tok jeg veldig feil. Det var som om den pinligste dagen i mitt liv nettopp hadde starta, i timen sitter jeg og vikker litt på en stol min. Noe som man ikke burde gjøre, og før jeg vet ordet av det velter stolen og jeg faller ned på gulvet igjen. Lenge siden sist vi traff hverandre vettu, i tillegg er det jo når vi har to nye lærere som bare skal obserevere timen vår! Enda mer pinligere blir det for meg, i den siste timen måtte en elev danse kyllingdansen og jeg sier MED KYLLINGKOSTYME! blir ikke bra mhmhmhm nei.......... vet ikke hvorfor vi skulle det da. Læreren legger alle elevens navn oppi en kopp som han har, ut av koppen trekker han en lapp og der står det navnet mit! Jeg bare neeeeeeei!, og han bare "jojo dette klarer du! det kommer til å gå kjempe bra og hvis du vil kan jeg jo danse ved siden av deg". Det sier jeg nei til, danser heller alene enn med læreren assa. Læreren sett på, musikk og jeg begynner å danse. Det er egentlig ikke så flaut i grunn, men når alle i klassen begynner å le så er det bra. Men når jeg finner ut at de filmer det, blir jeg ikke så glad! Nå ligger det en video av meg ute og danser kyllingdansen, etter meg var det noen få som ville danse sammen foran klassen.

Når skoledagen var ferdig gikk jeg med en kjempe god venn av meg (kristine) på shopping, er seff skrubbsulten siden jeg ikke spiste noe i lunsjen. Så vi går begge to inn på Mac Donalds, vi bestiller hver vår cheeseburger meny + vanilje milkshake mmhm nam nam. Kristine setter seg ved et bor imens jeg venter på at bestillingen er ferdig, jeg går med maten dit vi skal sitte. Etter jeg har gitt maten til Kristine går jeg og hente to sugerør, noen servietter og litt ketchup. Når jeg snur meg kræsjer jeg inni en skikkelig søt gutt som bærer to store brus ifra Mac Donalds, så jeg får masse brus på meg. Gutten som jeg nå vet heter Lukas sier "beklager så mye jeg mente ikke ... la meg hjelpe deg", først når jeg ser opp i de fine blå øynene hans slapper jeg litt av og begynner å le. Jeg inviterer ham bort til bordet som kristine sitter på og begynner å snakke.

- iieh 

The 50 States song!

video:mov00235

Dette er min kjempe gode venn som vil være "anonym" hun vil ikke gi ut navnet sitt, men gjorde med glede denne videoen. Denne jenta (my bff) kan synge alle statene i usa på noen få min, hun gjør det egentlig mye raskere, men ville ikke at hun skulle synge så fort. (Sorry for at videoen ligger feil, men det var sånn det ble. Lastet den fort opp fra mobben) Idag har jeg bare vært med hu dærre dærre i videoen, vi gikk på tur med hunden hennes også satt vi og var på pc-en. Jeg vet skikkelig sosialt ikke sant? hehe vi så også på raskemenn med rødhette og ulven også noen videoer av Justin Bieber skikkelig kos.

 

- iieh

Demi Lovato


Hun er min inspirasjon, spesielt når det gjelder stilen hennes ♥

- iieh

Bilder; Natur
- iieh

(bildene er tatt av meg nå i høstferien og de er redigert av meg (redigert bare med tekst))

Det lages en film om utøya!

Tydeligvis skal det lages en film om utøya, jeg vet at alle mener det samme. Hvertfall mener jeg  at det er helt forferdelig at noen skal gjøre seg rike på de som døde ved å lage en film, men dere kan se traileren nedenfor.

- iieh

Home sweet home

Yes yes i'm home, ja idag så kom jeg hjem ifra hytta mi. Der var det koselig, men det var nokså kjedelig faktisk siden det er ingen å være med der. Som dere vet sa jeg at jeg kom til å ta bilder av den fine naturen som er der og det gjorde jeg, bare gikk ut døra med mitt kamera og tokk bilder. Var ikke ute så lenge da ca 50 min.... rundt der hvertfall, men kommer ikke til å legge ut alle bildene som ble tatt. Vi får se hvor mange det blir, jeg har tenkt å legge de ut i løpet av morgendagen så intill da adios amigos!

- iieh 

Hytta imorgen

Jeg skal dra på hytta imorgen, den er ute på landet i Sverige og der finnes dessverre IKKE internett. Jeg skulle gjerne ha blogget, men fungerer derfor ikke. På lørdag er jeg hjemme igjen og kommer til å blogge da, bl.a om det jeg har gjort, og siden hytta mi er på landet skal jeg bruke naturen som er så vakker og fin der å ta masse masse bilder som jeg legger ut på bloggen.

 -iieh


(tatt av iieh med Nikon D3100, redigert i photobucket)Charlie st. Cloude

- iieh

Foto; Blomster
- iieh

tatt bildene selv med nikon D3100 og de har ikke blitt redigert

My BLACK shoes

Disse ligner veldig på mine nye sko som jeg har fått, men jeg har ikke brunt skinn inni også har jeg ikke sån beltespenne krok dings (hehehe) på toppen bak. Men ellers ganske lik som jeg ELSKER Nå skal jeg sitte å kose meg foran tv! hehe skal se på dansk krim fra klokka 21:40 - 23:35 på tv 2.

-iieh

Adele

Adele er en helt amazing sanger, jeg får gåsehud av alle sangene hun synger. Adele er så kjempe flink, og er en av mine favoritt sangere. Bare hør på rolling in the deep og jeg vet du kommer til å skjønne at hun er drit flink. Hun er så heldig som har en så fantastisk fin stemme.

- iieh

men det er jo også Hometown Glory som også er skikkelig fin 

Yes Yes Yes!

ÅÅÅÅ Jeg er så glad siden begge mine to favoritter Isak og Bianca kom videre!
er så glad for at de kom videre! ♥

- iieh

Mine kjøp (igår)Smykke, kappahl     kr 30


Ring, kappahl     kr 39 (min nye favoritt ring! elsker den ♥)


Skjørt/kjole, H&M     kr 75 - iieh

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no