August 2011

It's time to say goodbye!

Jeg vet at jeg ikke har blogget nå siden lørdag, og for det beklager jeg. Det bare er akkurat nå så mye som skjer, er trøtt hele dagen og orker ikke mer. Akkurat nå må jeg puste, slappe av og le, ta det med ro og henge med venner. Jeg skal bare ta en liten pause ♥ helt frem til 1. Desember, siden da begynner julen og da blir det kos. Kanskje jeg blogger noen få ganger før det, men det er ikke sikkert. Så leserne mine husk 1. Desember er jeg tilbake. Ca 21 dager uten blogging på denne bloggen her ja, også fordi det skjer mye i livet mitt nå som jeg ikke vil skrive om. Med meg kommer alt til å gå bra, skal gjøre det enda bedre på skolen. Til dere som jeg skal lage headere til så holder jeg fortsatt på, men litt tid tar det.

Idag har jeg hatt presentasjon om spiseforstyrrelser, ganske interressant emne. Hvertall jeg følte at det gikk bra, selv om rett før var jeg helt stressa og hadde hjerneteppe. Så når det ble min tur sa jeg alt jeg kunne, selv om klassen lo pga innholdet (som jeg også lo av da siden de lo) tydeligvis kunne jeg alt! HAHA jeg fikk litt sjokk faktisk. Jeg så heller ikke ofte på den "LILLE" huskelappen min, så bare på de korte og utfyllende stikkordene på power point presentasjonen min (gruppa mi). Så jeg er fornøyd og glad, men som alltid trøtt.

- iieh


Pictures; Rød tråd- iieh

(Tatt av meg med Nikon D3100)

Julen

Snart er det jul! tro det eller ei, jeg gleder meg allerede. Det har kommet julekalender i butikkene, julegodteri, julebrus, jule ditt jule datt, hvertfall masse jul har kommet ♥ Det eneste som mangler her hos meg er snøen! Når det regner tenker jeg at hvis det hadde vært kaldere nå kunne det ha kommet snø! Men fortsatt er det en liten stund til jul, jeg gleder meg hvertfall kjempe mye til julen og at vi kan bli ferdige med dette året! Det som hjelper med å få enda flere tanker er jo å høre på alle de fine jule sangene Justin Bieber synger, de får meg sånn serr på gråten. Og hvis det er noen av dere som har tenkt og skrive noen stygge kommentarer om Justin, så er det bare å la være fordi jeg kommer til å slette dem med engang. Jeg elsker absolutt alle sangene hans, han er helt fantastisk ♥

- iieh

 

Ukens Blogg?

Hei på bloggen min har jeg ukens blogg! Har du lyst til å bli? Skriv en kommentar da vel! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar om at du vil være ukens blogg, jeg trekker på random.org. Når dere blir valgt skal jeg huske å skrive en liten kommentar på bloggen deres sånn at dere vet når dere er ukens blogg, i tillegg til det så skriver jeg en liten oppsummering av bloggen din. Hva den handler om, hva den heter osv.


 - Iieh

'Justin Bieber er far til barnet mitt'

Alle har sikkert helt til nå hørt om ryktene om Justin Bieber, det er en dame som heter Mariah Yeaters (20 år) som sier at Justin Bieber er faren til det 3 måndter gammle barnet hennes.

Mariah Yeater, 20, is said to have met the 17 year-old Canadian pop star backstage after a Los Angeles concert at the Staples Center in October of 2010 where the two had sex and she left with a permanent reminder of her one night with the Biebs.- Et lite utdrag ifra en artikkel jeg fant på nettet der det står litt om det, isteden for at jeg skal legge ut hele artikkelen i dette innlegget kan du lese den selv (hvis du er interressert) ved å trykke HER

Min mening er at hun er bare ute etter oppmerksomhet, jeg det ikke i det hele tatt. De skal i retten den 15 Desember, Jeg er en Beliber og velger å tro på Bieber ♥ Det hele høres ikke i det hele tatt ut som Justin, hvertfall er det kjempe liten sjangse at de har gjort det på en do backstage på konserten hans i los angeles i fjor som er noe hun sier.

Justin Bieber bryr seg ikke om ryktene, han vet selv hva som er sant og ikke. 

- Iieh

Hvis du vil vite mer kan du se på linkene nedenfor (som går til forskjellige artikler) eller bare søk litt på google,

JUSTIN BIEBER A DAD?

JUSTIN'S PATERNITY SUIT!

BIEBER FEVER

NOEN SOM VIL BLI UKENS BLOGG? TRYKK HER

Se så SØT!

Idag viste min bestevenninne Lisa meg to skikkelig søte videoer! Du må egentlig se selv for å forstå, men på den nederste burde du spole frem til 22 sek ...

- iieh

 

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no