August 2011

Rydding, det beste som finnes!

Idag så dro jeg med mamma og Sofia til SS for å kjøpe baby gaver! En på mammas jobb fødte tvillinger for ca en måndte siden ♥ Elisabeth og Katrine (tvillingene) var så søte, ååå haha jeg var så heldig å ta smukken inn i munnen til Katrine flere ganger fordi hun mistet den hele tiden! Da begynte hun å skrike, helt til hun fikk den i munnen. De to var SÅ like, men det er jo tvillinger da hvertfall i starten. Disse var jo også eneggede tvillinger som jeg også er, det var jo en av grunnene til hvorfor vi besøkte henne ♥ Etter vi var hos dem en liten stund dro vi til Ikea. Der kjøpte jeg alt dette:som jeg ønsket meg. Nå har jeg satt sammen klesstativet, så nå står det på rommet mitt klar til bruk. Kjøpte også litt mat, kjøttboller, pasta elger, fläderblomssaft osv. Men nå må jeg rydde, siden nå har jeg ingen unnskyldninger til å ha det rotete mer . . .

- iieh

My Ikea wishlist

Imorgen skal jeg til Ikea og da har jeg noen tanker til hva jeg vil kjøpe. Siden rommet mitt er så rotete og jeg har så mange klær (har gitt bort sykt mye, men har fortsatt ikke plass til alt i skapet mitt) så ett klesstativ kunne hjelpe litt.Klesstativ - 75 kr // kleshengere - 49 kr // kleshenger/multihenger - 35 kr

 

Jeg kan ikke dra til ikea for bare å kjøpe 3 ting, så har tenkt å kjøpe litt fläderblom saft - 39 kr ♥ pasta elger - 25 kr ♥ fløtesaus - 9 kr♥ Kolsyrad pärondryck/ pærebrus - 19 kr ♥ Siden jeg er svensk er det jo godt med svensk mat, selv om vi har masse mat ifra sverige i fryseren ♥ Gleder meg fordi jeg har så rotete rom nå og jeg er så lei! haha det blir støvsuging, vasking, bretting av klær, legge klær til vask osv ....

- iieh

Home alone

Akkurat nå sitter jeg med søsteren min hjemme og ser på tv for pappa er på vei ned fra fjellet og mamma er på bursdagsfeiring hos en venninne. Sorry for lite blogging i det siste, men det er jul og jeg har vært opptatt. Idag var jeg på SS med Emma og Sofia, kjempe fornøyd med kjøpene. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder imorgen, vi får se. I løpet av uken skal jeg dra til ikea med mamma, skal kjøpe meg klesstativ og noen kleshengere.

- iieh
Justin Bieber

Tenkte det kanskje var på tide med et lite Justin Bieber innlegg på bloggen. Jeg er en belieber og er stolt av det ♥

Litt Justin Bieber fakta: 

 • Født den 1 mars, 1994 12:56 am i Canada
 • Favoritt fargen er lilla og blå
 • Favoritt sangen er "soo sick" av Ne-Yo
 • Hans favoritt restaurant heter "Tim Hortons"
 • Moren hans synger og faren spiller gitar
 • Justin liker McDonalds, der spiser han alltid Big Mac
 • Han kan snakke flytende fransk
 • Har vært med i CSI
 • Kan telle til ti på tysk
 • Hans favoritt dyr er hund
 • En gang solgte Justin Bieber flere cd-er på en uke enn det Jonas Brothers hadde gjort på ett år
 • Justin var god på skolen
 • Favoritt bilen hans er Lamborghini
  Det er masse mer.... 

- iieh

Justin Bieber: Mistletoe 
Blogg fri

Jeg har vært så opptatt idag så det ble ikke noe særlig blogging ....

- iieh

Julemorgen

God Jul alle sammen! Endelig er det julaften og nå skal jeg se på tre nøtter til askepott. Etter det skal jeg til bestemor, men jeg får ikke sett ferdig tre nøtter til askepott. Vi skal også besøke graven til bestefar og etter det tror jeg vi skal dra hjem. Tante Lisa kommer på besøk for å feire jul med oss, det blir koselig. Idag kommer jeg ikke til å blogge så mye siden det er julaften, men jeg har tenkt å ta litt bilder så vi får se om jeg legger de ut idag eller imorgen.

- iieh

Pictures; Radio
Nikon D 3100

- iieh

Pictures; Heart

Nikon D 3100

- iieh

- Ragnhild Fredrikke

Denne ukens blogg ble Ragnhild Fredrikke, hun er 16 år gammel og kommer fra Kristiansund som går førsteåret på medier og kommunikasjon. På fritiden sin spiller hun fotball, noe hun elsker. I tillegg har hun også en stor lidenskap for foto og mote.  Bloggen hennes handler om mote, foto, fotball og hennes hverdag. Dere burde virkelig ta en titt innom.

- iieh

Ukens blogg?

Hei! Jeg har tenkt å ha ukens blogg igjen! Har du lyst til å bli ukens blogg? Skriv en kommentar da vel! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar om at du vil være ukens blogg, jeg trekker på random.org. Når dere blir valgt skal jeg huske å skrive en liten kommentar på bloggen deres sånn at dere vet når dere er ukens blogg, i tillegg til det så skriver jeg en liten oppsummering av bloggen din. Hva den handler om, hva den heter osv, jeg legger også link til bloggen deres. På bloggen min har jeg ikke helgens blogg, jeg har bare ukens blogg så den heldige som blir valgt er hele uken. Fra mandag til søndag, det er også mulig å være flere ganger. Da må du bare kommentere på hvilket som helst innlegg å si at du vil bli ukens blogg!


 - Iieh

Pepperkaker

For noen dager siden (sist uke) bakte jeg og familien pepperkaker, det var kjempe koselig og jeg tok bilder.

- iieh

God morgen!

Jeg har nettopp stått opp og nå tenker jeg att jeg skal se litt på 90210 før jeg tar meg en dusj og drar til CC ♥ 90210 er en av de seriene jeg følger med på og jeg bare digger den. 

- iieh

Silver, Annie, Naomi & Ivy er mine favoritter  blandt jentene i 90210

Time to relax

Endelig er det jul og fri fra skolen. Imorgen har jeg tenkt å kjøpe flere julegaver fordi jeg er ikke ferdig med gaver til familien. Akkurat nå sitter jeg og ser på CSI NY på tv-en. Imorgen må jeg rydde ferdig rommet mitt fordi det var VELDIG rotete, men det er på bedringensvei. Siden jeg måtte ta bokhyllen min fra hverandre har det blitt litt mer rot på skrivebordet mitt som jeg ikke vet hvor jeg skal ha, men det finner jeg nokk ut av hvor jeg skal ha det.

- iieh


Outfit 21.12.11


Cardigan - H&M // Skjerf - H&M // Topp - BikBok // Shorts - BikBok // Strømpebukse - BikBok // Ringer - BikBok & Lindex

- iieh

Not to day...

Jeg orker faktisk ikke å blogge idag, jeg har vondt i hodet og det har jeg hatt i nesten hele dagen. Nå må jeg også rydde og etter det slappe av for imorgen er det siste skole dag! Det blir bare en kosedag med klassen for meg, vi starter klokken 09.00 og slutter rundt 11.00 ca eller noe....

- iieh 

Julegaver

Idag har jeg shoppet julegaver til venner og håper selvfølgelig at de blir fornøyde ♥ Derfor har ikke jeg akkurat fått tid til å rydde rommet mitt som egentlig skulle være ferdig idag klokken 18:00 HAHA Jeg er jo flink når det gjelder sånt. Vel det eneste det betyr er att jeg må rydde nå, men gjør jo det til bra musikk (Justin Bieber)

- iieh
Juleverksted / Surprise party

Idag hadde jeg og jentene juleverksted/ surprise party for Lisa og det var kjempe koselig, Lisa ble veldig overrasket. Vi koste oss masse og hadde det kjempe gøy.


Lisa ♥

Meg, Lisa, Katrine & Camilla ♥

Gaven fra meg og Sofia, med litt sminke og div ting i ♥

Katrine ♥

Sofia ♥Camilla & Lisa ♥

Maja ♥

Friendship ♥

Nå må jeg rydde! Vet at det er det beste man kan gjøre en søndags kveld, men pappa sier at jeg MÅ ha rommet mitt ryddig til imorgen kveld klokken 18.00 fordi jeg får ikke lov til å henge med venner før det er ryddig. Så jeg har tatt bilder da for å vise dere hvor flink jeg er til å rydde, det blir før og etter bilder med andre ord. Jeg syntes det er litt koselig med litt rot på rommet, men det er jo også ganske digg å ha det ryddig.

- iieh 

Christmas wishes
Idag er det en uke til Jul ♥ Dette er noen av de tingene jeg ønsker meg til jul (vet jeg ikke kommer til å få alt og det er ikke sikkert jeg noe av det heller, men man skal jo si hva man ønsker seg) det er noe til jeg ønsker meg, men valgte å ta med dette her (fordi var det jeg fant bilder til først)

- iieh

My day

Hei kjære lesere ♥ Jeg vet ikke om dere har hatt en skikkelig slitsom dag, men det har jeg. Idag har jeg vært hjemme siden skolen sluttet og bare slappet av, hørt på Justin Bieber sine julesanger og kan ikke vente lenger til det blir jul ♥ Det som er digg er att vi ikke har NOEN prøver eller lekser nå før jul, men imorgen har vi forestilling som jeg bare vil bli ferdig med. Siden det er forestilling imorgen kommer jeg ikke hjem før ni eller noe ... vel imorgen blir det også litt sen blogging. Men tenkte meg kanskje det var på tide med et outfit snart, så vi får se når det kommer.

Gode nyheter er som oftest greit før jul, det jeg hinter til er at jeg fikk 5 på novellen min ♥ Det er ikke meningen å skryte assa, men da ble jeg glad. Vel snart er det jul og det er på tide å skrive ønskeliste.

 

Noen jule sitater ♥

The best of all gifts around any Christmas tree: the presence of a happy family all wrapped up in each other.

Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful.

Christmas is a time when you get homesick - even when you're home.

He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree.

 

- iiehHeader til T00nis

Her har du headeren din, til alle dere andre så lager jeg header gratis og så raskt som muligt!

- iieh

Music

Her er noen av de sangene jeg har hørt på mye i det siste ♥

- iieh

I WANT YOU'RE HAIR!Jeg må bare si at jeg digger Olsen tvillingene! De er så unike på sine måter, og jeg bare digger dem. Spesielt håret til Ashley (til venstre, Mary - Kate til høyre), hun har så fine krøller. Jeg vet ikke om jeg skal ta permanente krøller eller hva det er man burde gjøre, men har tenkt meg å ta permantente krøller fordi krøller er så fint. I grunn så har jeg egentlig bestemt meg da, permantente krøller er så fint! Men jeg lurer på hvor lenge det varer .... er det noen som vet det så kan du/dere gjerne si ifra. Jeg har alltid siden jeg var liten ønsket meg krøller, mammaen min har krøller og det har ikke jeg. Men jeg kan ikke si at jeg har helt rett hår fordi det har jeg ikke, håret mitt har noen små "krøller" i enden, men man kan ikke si at jeg har krøller. Ofte selv fletter jeg håret mitt før jeg legger meg, fukter det litt etter jeg har flettet ferdig, så sover jeg og om morgenen har jeg fine krøller. De varer ikke så lenge alltid fordi jeg har ikke en så veldig bra hårspray, men skal jo kjøpe en som fungerer veldig mye bedre enn den jeg har.

Min idé er jo kanskje imorgen gå bort på en frisørsalong og spørre om det jeg lurer på osv, men også vise dem bilde av de to frisyrene til Ashley nedenfor å spørre om det er mulig å få sånne krøller permanent og da hvor lenge det varer, hvor mye det koster, siden jeg har litt slitte tupper tenkte jeg kanskje ta det i samme slengen også osv - iieh


Pictures; House- iieh

Quotes


- iieh

MY STUPID PHONE!

ÅÅÅÅ herregud som jeg hater mobben min! For dere som har tenkt å kanskje kjøpe dere Sony Ericsson Xperia X10mini med qwertytastatur, IKKE KJØP DEN! Det er absolutt kanskje den aller værste telefonen du kan kjøpe! Ja den fungerer kanskje bra ca den første måndten eller noe, men etter det så henger den seg opp, vekke klokkealarmen gidder ikke skru seg av selv om du slår den av, den skrur seg av noen ganger automatisk, den "bestemmer selv" på en måte hva den skal og ikke skal, den skifter selv ifra lydløs til vibrering og til  høyt ringetone volum f.eks når du får melding hører du det noen ganger og noen ganger ikke selv om du ikke har den på lydløs. Vel den suger ....... men skal jo få ny en snart da håper jeg! Bildene jeg tokk idag legger jeg ut imorgen fordi mobben (som suger) gidder ikke laste de over på macen min!

- iieh

Rud VGS

Imorgen skal jeg til Rud VGS på Design & Håndtverk linjen, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg starter halv ni og slutter ca klokken tre, men det som er litt kjipt er att jeg skal dra alene! For det er ingen andre som skal dra samme dag som meg, det liker jeg ikke. Jeg vet at rud er ved siden av Rosenvilde, men jeg vet ikke hvor Rosenvilde er. Men jeg finner nokk ut av det! Som jeg har hørt kan jeg få lov til å velge mellom tre ting, Frisør, Tekstil og Sløyd! Selfølgelig vil jeg jo gå på alle da bare for å teste ut, men kan bare velge to av tre. Håpet på å kanskje komme på Frisør og Sløyd, men vil også så veldig gjerne på tekstil! Hva skal jeg velge!? Vel imorgen bestemmer jeg meg, mau faur sjau seier eg berre. Imorgen kommer jeg til å ta masse bilder hvis det blir tid til det da, men tingen er at det er ingen busser som kommer dit tidsnokk! så jeg MÅ komme en halv time for tidlig fordi det er ingen andre som kjører sånn at timeplanen blir riktig. STRESS men sånn er livet. Jeg håper bare at jeg koser meg masse og at det er en lærerik dag for meg ♥

- iieh

Let it snow

Det har kommet snø ♥ Endelig! Det var virkelig på tide med litt snø siden det allerede er desember. Det er så nydelig å se sneen daler ned utenfor vinduet, men jeg har jo ikke gått ut. Fordi jeg må gjøre meg klar for skriveøkt imorgen.

 

- iieh


Whats going on ....

  

- iieh

School

Akkurat nå sitter jeg på skolen, jeg og katrine øver på dans og hun øver også på å synge. Bare sånn sangen er på JAPANSK, men Katrine er jo kjempe flink til å synge så dette klarer hun nokk bra. Når det kommer til meg er ikke jeg akkurat den beste til å danse da ...... i tillegg har jeg jo bettennelse i halebeinet så det gjør jo litt vondt da. Det gjør ikke dødsvondt, for jeg har hatt det værre enn nå. Vel uken + neste uke og denne dagen blir ikke den drømmeuken min akkurat. Idag er det spansk framføring (bare foran læreren med en annen elev) men jeg klarte å glemme øvearket! Så jeg ligger ille ann, men kommer til å ta det med ett smil. Imorgen er det skriveøkt i engelsk i to timer, der alle skal skrive enten en bokanmeldelse eller en bokanalyse for den boken vi har lest denne perioden (jeg har 200 sider igjen av boken). Til imorgen skal gruppa ha skrevet 4 sider tekst om samuraier siden vi har om japan, derfor en japansk sang vi skal synge å danse til og da på fredagen skal vi ha et foredrag om teksten i 10 min. På torsdag skal jeg på Rud VGS Design & Håndtverk linjen for å se hvordan de arbeider, jeg ville helst komme på sandvika å se på fotolinjen der. Neste uke på mandag er det gitar spilling alene foran læreren, og jeg kan egentlig ikke spille gitar. På torsdagen skal jeg også ha en liten forestilling med den dansen som jeg øver til nå. Vel kanskje litt fort skrevet og det blir litt rart å lese, men dette er lett forklart hva jeg skal denne og neste uke (skal også henge litt med venner i mellomtiden)

- iieh

Disposisjon? Leserinnlegg?

Akkurat nå hjelper jeg min tvillingsøster med å skrive en disposisjon som hun skal ha med til skolen imorgen. For hun skal skrive et leserinnlegg på NYNORSK! stakkars henne sier jeg. Derfor blir dette ett kort innlegg og jeg lover imorgen skal jeg blogge !

- iieh

There is a day tomorrow

I løpet av morgen dagen/ eventuelt søndagen vil jeg skifte header og profilbildet. Imorgen skal jeg kanskje ta en liten tur å shoppe lit julegaver, men også litt kalendergaver til søsteren min. Selv om vi krangler er hun jo søsteren min og jeg er kjempe heldig for at jeg har henne. Vi er tvillinger så vi gjør masse sammen igrunn, hehe hvis hun leser dette tenker hun sikkert at jeg ikke har skrevet dette. Som sagt er det snart jul fra idag er det bare 22 dager igjen fra idag, men det går sikkert fort. Akkurat nå er jeg fortsatt litt trøtt, vondt i hodet, svimmel og litt små kvalm. Men hjernerystelsen tror jeg "går over" snart, og det er en liten hjernerystelse sånn at dere vet det. Nu koser jeg meg med litt julesanger av Justin Bieber og en av mine favoritter av VELDIG mange er Mistletoe. Dere som mener noe negativt om Justin Bieber, om at han suger og sånt, for å si det sånn I couldn't care less hva dere mener eller sier. Mistletoe musikkvideoen har blitt sett nå snart over 60 millioner (59 608 010) ganger på youtube, så at han suger eller ikke kan synge er jo ikke akkurat riktig da. Alle har rett til å si sin mening, det mener jeg.

- iieh

Idol

Jeg er så glad nå fordi min favoritt Isak og Jenny gikk videre, dessverre røk Henrik ut. Selv ønsket jeg at Vegard skulle ryke ut i steden for Henrik, men det skjedde ikke. Så jeg får håpe at om 2 uker så er det Isak og Jenny som møtes i finalen. Chris Medina var der også, han sang sin nye singel one more time som dere kan høre på nedenfor. 

- iieh


Isak ♥


Jenny ♥

1. Desember

Ja, idag er det endelig 1. Desember og jeg er kjempe glad for da er det snart jul ♥ Jeg hadde litt uflaks idag, jeg klarte faktisk i gymtimen å få en liten hjernerystelse. Tro det eller ei, jeg fikk en basketball pælma rett i hodet. Først fikk jeg ikke vondt, men så etter en kort stund fikk jeg skikkelig hodepine, ble kvalm og kjempe svimmel. Så jeg kan egentlig ikke sitte på macen min nå pga hjernerystelsen. Egentlig så kan jeg ikke gjøre NOE, det beste er bare å ligge i ett mørkt rom. Nå skal jeg ligge i min deilige seng å sove, eller noe slappe av kanskje ..... vel det er det som skjer. Jeg hadde ikke trod at dette ville skje, men det er jo bra att jeg er kjempe trøtt også da. Ønsker alle andre en fortsatt fin 1.Desember

- Iieh

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no