Video

Musikk favoritter

 

- iieh

Justin Bieber - Die in your arms

Herregud.... haha elsker den! Kan ikke tro han er i Norge nå, ååååå ENDELIG! speechless haha ..... 

- iieh

Flo Rida - Whistle

 

- iieh

Sunrise

- iieh

Drive By - Train

Har blitt helt dilla på denne sangen ...

- iieh

Give your heart a break

ÅÅÅÅ Jeg bare elsker den nye musikk videoen til give your heart a break av Demi Lovato. Den er så fin og søt på mange måter. Jeg likte den forigje musikkvideoen også, men denne er litt bedre.

- iieh

Boyfriend

ÅÅååhh jeg kan virkelig ikke vente mer på boyfriend av Justin Bieber, den kommer ut på mandag! ♥ Jeg gleder meg så sykt ♥ Fant denne teaseren på youtube, kan ikke tro at det bare er 2 dager igjen!

- iieh

Boys don't cry

En av mine nye favoritt sangere er Ulrik Munther fra Sverige ♥ Jeg har alltid likt ham, syntes han var flink til å synge når jeg først hørte han på tv. Han sang på svensk og var bare kjempe flink. Måten han synger på liker jeg veldig godt og han har en veldig fin sangstemme syntes jeg. Sangene han har er kjempe bra og jeg elsker dem! Alle sangene er mine favoritter, den sangen dere ser nedenfor heter Boys don't cry ♥

- iieh

Music - Demi Lovato

Jeg har hørt mye på Demi Lovato, hvertfall nå i det siste ♥

- iieh

Demi Lovato - Give your heart a break

Min nye favoritt sang ifra Demi Lovato, jeg elsker den og musikk videoen ♥

- iieh

Music

Her er noen av de sangene jeg har hørt på mye i det siste ♥

- iieh

Justin Bieber - Mistletoe

Nå sitter jeg å gjøre lekser, men man må jo høre litt på musikk også da! Jeg hører derfor på mistletoe av Justin Bieber ♥ tnaaaaaw den er så fin, får litt tårer i øynene når jeg hører på den. Hun i videoen får jo kysse ham! omg jeg er så sjalu assa. Hehehe man tenker bare på julen som er 2 måneder til fra i dag, så det er ikke så lenge til. (Jeg er en beliber ♥)

- iieh

Jar of hearts

Akkurat nå gjør jeg lekser og øver til spansk prøve imorgen, hører litt på sanger på itunes innimellom. En jeg anbefaler til dere er Jar og hearts av Christina Perri, hun synger kjempe bra.

- iieh

Save the world

Jeg elsker denne sangen her, og ikke minst videoen. 

Hva synes dere?

- iieh

 

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no