Ukens Blogg

Homework

Idag har jeg vært med Katrine, vi var hjemme hos henne og vi så på One Direction videoer ♥ (måtte vise henne, men hun liker ikke dem så særlig) hun viste meg sanger hun likte (jeg var ikke fan av dem akkurat). Men vi hadde det hvertfall koselig, nå gjør jeg engelskleksen som skal levers imorgen klokka 4! og imorgen har jeg lang dag + konf greier etter skolen så jeg må gjøre den i kveld. Har ikke mye å gjøre på den egentlig skal bare legge til litt tekst og fikse noen små ting før jeg kan levere den. Leksen er å skrive en filmanalyse av Dr Jekyll & Mr Hyde, som vi da har sett på skolen. Det er ikke de eneste leksene heller, på fredag har vi prøve i spansk og jeg skal ha framføring alene. I spansken har jeg ingen partner så jeg må ha det alene, vil helst ha det bare foran læreren for da er det igrunn ikke så stress. Snart kommer jeg sikkert til å legge meg, jeg er litt små trøtt akkurat og har mega vondt i halebeinet så det er ikke digg å sitte akkurat selv om det å ligge i sengen er ikke mindre smertefullt.

- Iieh
Rud VGS

Imorgen skal jeg til Rud VGS på Design & Håndtverk linjen, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg starter halv ni og slutter ca klokken tre, men det som er litt kjipt er att jeg skal dra alene! For det er ingen andre som skal dra samme dag som meg, det liker jeg ikke. Jeg vet at rud er ved siden av Rosenvilde, men jeg vet ikke hvor Rosenvilde er. Men jeg finner nokk ut av det! Som jeg har hørt kan jeg få lov til å velge mellom tre ting, Frisør, Tekstil og Sløyd! Selfølgelig vil jeg jo gå på alle da bare for å teste ut, men kan bare velge to av tre. Håpet på å kanskje komme på Frisør og Sløyd, men vil også så veldig gjerne på tekstil! Hva skal jeg velge!? Vel imorgen bestemmer jeg meg, mau faur sjau seier eg berre. Imorgen kommer jeg til å ta masse bilder hvis det blir tid til det da, men tingen er at det er ingen busser som kommer dit tidsnokk! så jeg MÅ komme en halv time for tidlig fordi det er ingen andre som kjører sånn at timeplanen blir riktig. STRESS men sånn er livet. Jeg håper bare at jeg koser meg masse og at det er en lærerik dag for meg ♥

- iieh

Matte, - Don't you just love it!

På fredag så har jeg matte prøve, masse prøver nå før høstferien. Prøver er så gøy! Vi har nå om konstruering av vinkler, halvering av vinkler osv. Men hvertfall en av lærerene har laget en sånn side på youtube der han har lagt ut flere videoer av konstruering og halvering av vinkler osv som er til veldig god hjelp. Det er hvertfall ikke noe at hvis du ser på videoene så er du dum som ikke forstår, faktisk hvis du ikke ser på videoene er det du som er dum hvis du ikke kan det. Hvis du har lyst til og ta en liten titt innom så kan du trykke HER, jeg ser selv på disse videoene fordi det gjør det enklere siden det viser deg hvordan man gjør det. Jeg føler meg som et lite geni hehe neida, men jeg kan det godt nå siden jeg har pugga og jeg har sett på disse videoene.

- iieh

- hva synes du om matte?

- har du noen prøver før høstferien?

Halla! skjer ? ins .... okey

Jeg vet nok hva dere tenker, teit overskrift, men jeg bare følte for det. Vel idag som dere sikkert vet var det den debatten, og jeg tokk helt feil om den. Jeg trodde det skulle være sånn helt forfærdelig, men det var ikke så stress som antatt. Læreren min sa "Iris ... pust og tenn på de arkene, slapp av" haha jeg bare "NEI! Jeg må øve, gidder ikke drite meg ut" så det er til alle dere som stresser før dere skal ha persentasjon eller f.eks som nå en debatt. Ta det med ro, ikke stress, men dere MÅ ta det på alvor alle prøver og sånt. Det var det jeg skulle si, kos dere videre i kveld.

- iieh

Debatt

Imorgen (mandag) skal jeg ha debatt på skolen, ja jeg vet det høres kjempe morsomt. Jeg skal debattere om integrering og det flerkulturelle samfunn for Venstre. Vi debattere om det i ca 15 min så jeg må øve for å få god nok karakter. Etter imorgen så kommer jeg til og blogge litt mer, men så har jeg jo også to prøver som jeg må pugge på, men det klarer jeg.

Ifra fredag til lørdag så overnattet jeg hos min bff og det var kjempe koselig, vi gjorde ikke noe spess, snakket, så på tv osv. Men vi gikk og spiste mat på pizzaninni mmmm, hehe det er lenge siden jeg har spist pizza på restaurant i Norge.

Hva har du gjort i helgen? 

- Iieh


iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no