Ukens Blogg

Quote
 

- iieh


Juleverksted / Surprise party

Idag hadde jeg og jentene juleverksted/ surprise party for Lisa og det var kjempe koselig, Lisa ble veldig overrasket. Vi koste oss masse og hadde det kjempe gøy.


Lisa ♥

Meg, Lisa, Katrine & Camilla ♥

Gaven fra meg og Sofia, med litt sminke og div ting i ♥

Katrine ♥

Sofia ♥Camilla & Lisa ♥

Maja ♥

Friendship ♥

Nå må jeg rydde! Vet at det er det beste man kan gjøre en søndags kveld, men pappa sier at jeg MÅ ha rommet mitt ryddig til imorgen kveld klokken 18.00 fordi jeg får ikke lov til å henge med venner før det er ryddig. Så jeg har tatt bilder da for å vise dere hvor flink jeg er til å rydde, det blir før og etter bilder med andre ord. Jeg syntes det er litt koselig med litt rot på rommet, men det er jo også ganske digg å ha det ryddig.

- iieh 

I WANT YOU'RE HAIR!Jeg må bare si at jeg digger Olsen tvillingene! De er så unike på sine måter, og jeg bare digger dem. Spesielt håret til Ashley (til venstre, Mary - Kate til høyre), hun har så fine krøller. Jeg vet ikke om jeg skal ta permanente krøller eller hva det er man burde gjøre, men har tenkt meg å ta permantente krøller fordi krøller er så fint. I grunn så har jeg egentlig bestemt meg da, permantente krøller er så fint! Men jeg lurer på hvor lenge det varer .... er det noen som vet det så kan du/dere gjerne si ifra. Jeg har alltid siden jeg var liten ønsket meg krøller, mammaen min har krøller og det har ikke jeg. Men jeg kan ikke si at jeg har helt rett hår fordi det har jeg ikke, håret mitt har noen små "krøller" i enden, men man kan ikke si at jeg har krøller. Ofte selv fletter jeg håret mitt før jeg legger meg, fukter det litt etter jeg har flettet ferdig, så sover jeg og om morgenen har jeg fine krøller. De varer ikke så lenge alltid fordi jeg har ikke en så veldig bra hårspray, men skal jo kjøpe en som fungerer veldig mye bedre enn den jeg har.

Min idé er jo kanskje imorgen gå bort på en frisørsalong og spørre om det jeg lurer på osv, men også vise dem bilde av de to frisyrene til Ashley nedenfor å spørre om det er mulig å få sånne krøller permanent og da hvor lenge det varer, hvor mye det koster, siden jeg har litt slitte tupper tenkte jeg kanskje ta det i samme slengen også osv - iieh


MY STUPID PHONE!

ÅÅÅÅ herregud som jeg hater mobben min! For dere som har tenkt å kanskje kjøpe dere Sony Ericsson Xperia X10mini med qwertytastatur, IKKE KJØP DEN! Det er absolutt kanskje den aller værste telefonen du kan kjøpe! Ja den fungerer kanskje bra ca den første måndten eller noe, men etter det så henger den seg opp, vekke klokkealarmen gidder ikke skru seg av selv om du slår den av, den skrur seg av noen ganger automatisk, den "bestemmer selv" på en måte hva den skal og ikke skal, den skifter selv ifra lydløs til vibrering og til  høyt ringetone volum f.eks når du får melding hører du det noen ganger og noen ganger ikke selv om du ikke har den på lydløs. Vel den suger ....... men skal jo få ny en snart da håper jeg! Bildene jeg tokk idag legger jeg ut imorgen fordi mobben (som suger) gidder ikke laste de over på macen min!

- iieh

School

Akkurat nå sitter jeg på skolen, jeg og katrine øver på dans og hun øver også på å synge. Bare sånn sangen er på JAPANSK, men Katrine er jo kjempe flink til å synge så dette klarer hun nokk bra. Når det kommer til meg er ikke jeg akkurat den beste til å danse da ...... i tillegg har jeg jo bettennelse i halebeinet så det gjør jo litt vondt da. Det gjør ikke dødsvondt, for jeg har hatt det værre enn nå. Vel uken + neste uke og denne dagen blir ikke den drømmeuken min akkurat. Idag er det spansk framføring (bare foran læreren med en annen elev) men jeg klarte å glemme øvearket! Så jeg ligger ille ann, men kommer til å ta det med ett smil. Imorgen er det skriveøkt i engelsk i to timer, der alle skal skrive enten en bokanmeldelse eller en bokanalyse for den boken vi har lest denne perioden (jeg har 200 sider igjen av boken). Til imorgen skal gruppa ha skrevet 4 sider tekst om samuraier siden vi har om japan, derfor en japansk sang vi skal synge å danse til og da på fredagen skal vi ha et foredrag om teksten i 10 min. På torsdag skal jeg på Rud VGS Design & Håndtverk linjen for å se hvordan de arbeider, jeg ville helst komme på sandvika å se på fotolinjen der. Neste uke på mandag er det gitar spilling alene foran læreren, og jeg kan egentlig ikke spille gitar. På torsdagen skal jeg også ha en liten forestilling med den dansen som jeg øver til nå. Vel kanskje litt fort skrevet og det blir litt rart å lese, men dette er lett forklart hva jeg skal denne og neste uke (skal også henge litt med venner i mellomtiden)

- iieh

Idol

Jeg er så glad nå fordi min favoritt Isak og Jenny gikk videre, dessverre røk Henrik ut. Selv ønsket jeg at Vegard skulle ryke ut i steden for Henrik, men det skjedde ikke. Så jeg får håpe at om 2 uker så er det Isak og Jenny som møtes i finalen. Chris Medina var der også, han sang sin nye singel one more time som dere kan høre på nedenfor. 

- iieh


Isak ♥


Jenny ♥

'Justin Bieber er far til barnet mitt'

Alle har sikkert helt til nå hørt om ryktene om Justin Bieber, det er en dame som heter Mariah Yeaters (20 år) som sier at Justin Bieber er faren til det 3 måndter gammle barnet hennes.

Mariah Yeater, 20, is said to have met the 17 year-old Canadian pop star backstage after a Los Angeles concert at the Staples Center in October of 2010 where the two had sex and she left with a permanent reminder of her one night with the Biebs.- Et lite utdrag ifra en artikkel jeg fant på nettet der det står litt om det, isteden for at jeg skal legge ut hele artikkelen i dette innlegget kan du lese den selv (hvis du er interressert) ved å trykke HER

Min mening er at hun er bare ute etter oppmerksomhet, jeg det ikke i det hele tatt. De skal i retten den 15 Desember, Jeg er en Beliber og velger å tro på Bieber ♥ Det hele høres ikke i det hele tatt ut som Justin, hvertfall er det kjempe liten sjangse at de har gjort det på en do backstage på konserten hans i los angeles i fjor som er noe hun sier.

Justin Bieber bryr seg ikke om ryktene, han vet selv hva som er sant og ikke. 

- Iieh

Hvis du vil vite mer kan du se på linkene nedenfor (som går til forskjellige artikler) eller bare søk litt på google,

JUSTIN BIEBER A DAD?

JUSTIN'S PATERNITY SUIT!

BIEBER FEVER

NOEN SOM VIL BLI UKENS BLOGG? TRYKK HER

Se så SØT!

Idag viste min bestevenninne Lisa meg to skikkelig søte videoer! Du må egentlig se selv for å forstå, men på den nederste burde du spole frem til 22 sek ...

- iieh

 

Halloween

Ja idag er det jo halloween! Som er kjempe kos, jeg gikk en liten runde rundt i nabloaget med folk. Alle får lov til å gå halloween! uansett alder hehe.... dette var kanskje siste gangen for meg hvertfall. Sorry for at det ikke ble blogging i helgen, men var opptatt. Jeg ønsker alle dere en skikkelig god halloween videre ♥ Nå skal jeg gjøre lekser og snart spise litt goddis som jeg samlet inn.

- iieh

Practice makes perfect

Akkurat nå sitter jeg og øver til spansk presentasjon som jeg har imorgen! YEY haha er ikke noe jeg gruer meg til, men kan ikke si at det er det jeg vil imorgen. Hola! Me llamo Natalia Patricia Sánchez González ......... Ja vi lager en annen person enn oss selv, der vi også har en familie med de andre i klassen. Vi er delt opp i noen grupper på 4 -5 stk ca, og imorgen skal vi presentere oss foran klassen STRESS fordi jeg er ikke fornøyd med min spansk lærer, seff er hun snill og sånt, men hun lærer oss nesten ingen ting. Jeg får bare øve øve øve og stå på hehe så får jeg nokk en 6- er vettu! haha nei jeg får vel drømme om en 6-er, men kan med hånda på hjerte si at jeg hvertfall ikke får mindre enn 4.

- iieh
iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no