Ukens Blogg

Beauty is easy

1. For å få en vakker munn: Øv deg i å si mange vennlige ord.


2. For å få vakre øyne: Se det gode i andre mennesker.


3. For å få en vakker munn: Smil til mennesker som ikke venter ett smil fra deg.


4. For å få vakre hender: Rekk dem fram mot dem som trenger deg.


5. For å få en slank figur: Del maten din med dem som sulter.


6. For å få et pent hår: La det ofte stelles av barnehender.


7. For å få en pen panne: Slutt å ergre deg over andres fremgang.


8. For å få vakre ben: Gå ofte(og gjerne langt) for å hjelpe andre.


9. For å få en naturlig verdighet: Husk att du aldri er alene.


10. For å få en trygg opptreden: Husk at du er elsket. Om ikke av andre, så ihverfall av Gud.

ØYNE

-Nøkkelen til vakre øyner er, i tillegg til nok søvn, er A-Vitamin. Gulrøtter er fulle av A-Vitamin, og gir deg våkne og glitrende øyne. De er også fulle av Betakaroten som sies å være bra for huden og brunfargen. two in one!

 HUD

-Studier viser at folk som kutter ned på karbonhydratene får renere hud. ''Hvit'' mat som pasta, ris, potet og mel får insulinnivået til å stige dramatisk , noe som igjen fører til uren og kvisete hud. La store deler av kostholdet ditt inneholde proteiner, bær, frukt og grønnsaker om du plages med uren hud.

 SMIL

-Om du vil bevare de hvite tennene dine bør du unngå å drikke mye kaffe. Cola og snus har også en misfargende effekt på tennene. Drikk nok vann, og prøv å unngå de søte og syrlige drikkene. Eple og appelsinjuice kan skade like mye som brus. Så ett glass om dagen holder. Vann er kilden til skjønnhet.

 

HÅR

-For et vakkert og skinnende hår må du passe på å få i deg nok proteiner og fiskeolje. Dette gir at boost av elastin i håret som gjør det sterkt og sunt. Husk å tygge maten godt, da blir proteinet tatt bedre opp under fordøyelsen. Kylling, sjømat, nøtter og avokado har sunne oljer som er bra for håret. Får du ikke i deg nok proteiner kan dette resultatet gi deg et kjedlig, tynt og tørt hår. Tips: parfymer børsten din dersom du ønsker litt godlukt i håret.

 LEPPER

-Skrubb bort tørr hud med en eksfolierende leppeskrubb eller en fuktig klut. Du kan også bruke honning blandet med litt sukker. Følg opp med en god leppemade eller leppekrem. Bruk gjerne lipliner hvis leppestiften din har en tendens til å renne ut i de små linjene rundt munnen. Ta på en vakker leppestift helst med kost. Tips: ikke gnikk av rød leppestift, bruk heller en bomullsdott med sminkefjerner og trekk over leppene.

 

- Iieh

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no