Ukens Blogg

- Helene


Denne ukens blogg ble Helene, hun er 21 år gammel fra bergen. Bloggen hennes handler om mat, reise, mote, osv. Det er verdt å ta en titt innom Helene

- Ragnhild Fredrikke

Denne ukens blogg ble Ragnhild Fredrikke, hun er 16 år gammel og kommer fra Kristiansund som går førsteåret på medier og kommunikasjon. På fritiden sin spiller hun fotball, noe hun elsker. I tillegg har hun også en stor lidenskap for foto og mote.  Bloggen hennes handler om mote, foto, fotball og hennes hverdag. Dere burde virkelig ta en titt innom.

- iieh

Ukens blogg?

Hei! Jeg har tenkt å ha ukens blogg igjen! Har du lyst til å bli ukens blogg? Skriv en kommentar da vel! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar om at du vil være ukens blogg, jeg trekker på random.org. Når dere blir valgt skal jeg huske å skrive en liten kommentar på bloggen deres sånn at dere vet når dere er ukens blogg, i tillegg til det så skriver jeg en liten oppsummering av bloggen din. Hva den handler om, hva den heter osv, jeg legger også link til bloggen deres. På bloggen min har jeg ikke helgens blogg, jeg har bare ukens blogg så den heldige som blir valgt er hele uken. Fra mandag til søndag, det er også mulig å være flere ganger. Da må du bare kommentere på hvilket som helst innlegg å si at du vil bli ukens blogg!


 - Iieh

Ukens Blogg?

Hei på bloggen min har jeg ukens blogg! Har du lyst til å bli? Skriv en kommentar da vel! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar om at du vil være ukens blogg, jeg trekker på random.org. Når dere blir valgt skal jeg huske å skrive en liten kommentar på bloggen deres sånn at dere vet når dere er ukens blogg, i tillegg til det så skriver jeg en liten oppsummering av bloggen din. Hva den handler om, hva den heter osv.


 - Iieh

Ukens blogg!


Adele Grosås er en kjempe flink blogger! Jeg anbefaler dere å lese bloggen hennes, hvertfall dere som liker å lese om mote, bilder, musikk, mat og sang. Hun er 17 år gammel og bloggen hennes heter adeleg.blogg.no, trykk HER for å komme til bloggen hennes.

- iieh 

iieh

iieh

14, Bærum

hits

designet er laget av iieh.blogg.no